Loredana Groza povesteste despre relatia cu fiica ei

Loredana Groza povesteste despre relatia cu fiica ei
5/5 - (3 votes)

Loredana Groza a povestit cu lux de amanunte relatia pe care o are cu fiica ei Elena. Vedeta a spus ca sunt precum doua prieetene si ca se inteleg de minune.

Loredana a mai spus ca relatia pe care o are cu fiica ei este atat de apropiata deoarece fac foarte multe lucruri impreuna. Cele doua merg impreuna chiar si la sala de fitness.

Care au fost declaratiile facute de Loredana?

„Ne place să mergem la sală împreună. Ei nu îi plăcea, dar am atras-o în această chestie. Acum am observat că este foarte atrasă de antrenamente mai grele decât de cele simple. Până acum câteva săptămâni, avea antrenamente mai simple și de ceva timp le-a început pe cele mai dure. Îi plac provocările. Asta m-a bucurat foarte tare, că, de obicei, lumea fuge de răspundere sau de greu. Ea, uite, că a reușit”, a spus Loredana.

Nu este prima data cand vedeta vorbeste despre relatia cu fiica ei. Loredana a mai facut dezvluiri despre viata de familie si a povestit cum ea si Elena au reusit sa depaseasca toate problemele care au aparut pe parcursul vietii.

„Ea e mai introvertită, ne destăinuim și ea îmi spune, uneori și când nu îmi spune tot în momentul respectiv, a doua zi, a treia zi, se deschide și mai mult. Dar nu sunt o mamă de tipul mamelor noastre, care au trăit în comunism și nu vreau să le judec. Și erau niște subiecte tabu, pe care nu puteam să le abordăm niciodată. Nici noi, și nici părinții noștri, dar eu am zis că vreau să depășim aceste subiecte, să nu mai fie tabu și să am o comunicare directă, sinceră, chiar dacă uneori mă pune pe mine într-o lumină proastă o anumită discuție. „Da, mami, uite, eu am făcut chestia asta!”. La un moment dat am fumat, recunosc, a fost o prostie, dar nu am mințit-o că n-am fumat. Învață din greșeala mea și n-o mai repeta, pentru că e un lucru care îți face rău și, chiar dacă te lași de fumat, acolo, undeva, e o memorie a acelui lucru și mai încolo se resimte organismul!”, a spus Loredana Groza.

Vedeta a mai spus ca nu doar fiica ei invata de la ea, ci si invers. Loredana este adepta a tot ce este nou iar Elena o tine la curent cu tot ce este fresh in muzica. Tanara imparte aceeasi pasiune cu mama ei si a ales o cariera in domeniul muzical.

„Ea mă învață foarte multe chestii legate de muzică, este o enciclopedie ambulantă, cunoaște toate cântecele și trupele tari. Nu ascultă orice muzică, bine, la șase ani știa tot Beatles-ul pe de rost, ceea ce este o performanță pe care rar am întâlnit-o, și fără să-i impun acest lucru. Singură a descoperit, învață imediat orice cântec, este fană Harry Styles, trebuie să recunosc. Tot timpul îmi aduce noi artiști și mi-i prezintă, și îmi povestește: „Uite, ce crezi că a vrut să spună aici?”. Comentăm despre versuri, cred foarte mult în puterea versurilor și în mesajul pe care îl transmiți!”, a mai spus Loredana.

 

 

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *