Regulile pe care Eva Mendes si Ryan Gosling le respecta pentru o relatie fericita

Regulile pe care Eva Mendes si Ryan Gosling le respecta pentru o relatie fericita
4.6/5 - (7 votes)

Eva Mendes si Ryan Gosling au o relatie fericita si reusesc de fiecare data sa isi pastreze intimitatea. Acestia se numara printre cele mai discrete vedete iar in cele de mai jos vei descoperi care sunt secretele iubirii lor.

Eva si Ryan s-au intalnit pentru prima data in timpul filmarilor  „The Place Beyond the Pines”,in care au  jucat rolul unui cuplu cu copil. Nu a durat foarte mult pana cand chimia dintre cei doi a trecut dincolo de ecran si au inceput sa se intalneasca si  dupa aceea. Cuplul a avut primul copil, Esmeralda in anul 2014, dupa care in anul 2016 s-a nascut a doua lor fiica Amada.

Iata care sunt regulile pe care Eva si Ryan le respecta

Isi protejeaza relatia de mass media

Eva si Ryan au fost privitati in ceea ce priveste viata personala.  „Postez mai putin pentru ca vreau cu adevarat sa fiu prezenta pentru familia mea. Micutii mei au nevoie de mine, iar postarile imi ocupa prea mult timp. In ceea ce priveste munca, fac asta oricand vreau. Dar nu, nu acesta este motivul. Motivul este ca eu, personal, nu pot jongla cu familia si social media”, a spus Eva.

Isi impart responsabilitatile in mod egal

Eva a explicat ca ea si Ryan isi impart responsabilitatile parentale in mod egal. „Nu sunt o bucatareasa extraordinara – las asta pe seama lui Ryan. Sper ca le arata fetelor noastre ca nu exista roluri specifice de gen pe care cineva trebuie sa si le asume si ca suntem parteneri in asta. Ca suntem cu totii parteneri in asta, nu doar eu si Ryan, ci si copiii nostri. Este un efort de echipa in fiecare zi”, a spus vedeta.

Aceasta a mai spus ca fiicele ei vad ca parintii lor isi schimba sarcinile casnice intre ei si se creeaza un echilibru in casa lor.

Isi fac timp unul pentru celalalt

Ryan a povestit la un moment dat ca in timpul filmarilor la „The Gray Man” a fost interrupt din cauza unui telefon de la Mendes.

„Intreaga secventa se baza pe faptul ca eu eram legat cu catuse de o banca. Eram in Praga, iar in jur aveau loc o multime de explozii. Si eram acolo cu Eva si fetele, iar ele erau intr-un hotel din apropiere si am primit un telefon in mijlocul uneia dintre scene, asa ca m-am ascuns in spatele uneia dintre banci si mi-am folosit mana libera”,  a detaliat Ryan.

Eva pastreaza o fotografie cu Ryan pe ecranul telefonului

Eva are o fotografie cu Ryan pe telefonul ei, un fan a descoperit asta in timp ce urmarea un video postat de vedeta. „Ecranul de blocare. Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si familia ta”, a scris un fan.

Eva refuza sa poarte pantaloni de trening

Vestimentatia este o regula importanta pentru Eva.  Vedeta refuza sa poarte trening in intimitatea caminului lor. „Nu, nu, nu, nu! Nu ai voie cu pantaloni de trening”, a glumit Eva. „Doamnelor, cauza numarul unu a divortului in America? Pantalonii de trening! Nu, nu pot face asta” a spus Eva.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *