Oana Zavoranu a vorbit despre falimentul clinicii ei

Oana Zavoranu a vorbit despre falimentul clinicii ei
4/5 - (5 votes)

Oana Zavoranu a decis sa vorbeasca fara ocolisuri despre ce s-a intamplat cu afacerea ei de a dat faliment. Bruneta a explicat fara ocolisuri despre ce s-a intamplat cu  clinica ei  si de ce a descis sa impuna masura de intrare in insolventa.

Iata care au fost declaratiile facute de bruneta

Fostul administrator al clinicii  detinute de Oana a decis sa vorbeasca in cadrul emisiunii Antena Star despre problemele financiare ale vedetei. Dupa ce a auzit ce a spus barbatul, Oana a decis sa spuna lucrurilor pe nume.

„Dragii mei, pentru că ieri un șarlatan căruia i-am dat un cozonac bun de mâncat când îi era foame, a încercat să mânjească cu noroi numele meu prin intermediul presei, am decis, din respect pentru voi, să lămuresc lucrurile cu privire la situația reală a clinicii pe care o patronez cu dragoste”, a spus Oana.
„În mod fatal, în 2019 am luat cea mai proastă decizie din viața mea și într-un moment nefast, l-am angajat ca director general pe maimuțoiul flămând care mi-a promis că o să aibă grijă de clinica mea ca de copilul lui”, a continuat aceasta.
Vedeta a mai spus ca a decis s ail concedieze pe barbatul care se ocupa de administrarea clinicii dar acesta a inceput sa spuna lucruri complet neadevarate despre afacerea ei.

„Dându-mi seama ce face el de fapt, cu dovezi și motive, l-am dat afară ca pe un gândac șarlatan și mincinos ce este. M-am copiat de atunci la ordinele șefei lui supreme, nevasta lui, pas cu pas, luând legătura cu cei mai importanți oameni și factori de decizie pe care i-a cunoscut prin mine”,  a spus vedeta.

Oana a spus ca a decis sa impuna masura de intrare in insolventa pentru a-si proteja angajatii.  Cu toate astea, clinica pe care vedeta o detine va merge mai departe.

„Clinica merge mai departe, nu este în niciun faliment! Pentru a proteja firma și oamenii buni și cinstiți care lucreazi aici zi de zi cu dragoste și dăruire, personal am introdus măsura de insolvență. Suntem în procedura de reorganizare!”, a spus  Oana Zavoranu.

Oana Zavoranu a suferit de depresie in trecut

Se pare ca vedeta a suferit de o boala teribila timp de cativa ani de zile. In cele din urma, Oana a reusit sa scape de depresie doar cu ajutorul unui tratament de specialitate. „Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni. Poate am să îl împărtășesc cu voi… e o lecție tulburătoare de greșeală în viață. E tulburător pentru mine. E tulburător pentru oricine îl ascultă. E tulburător pentru orice creștin… Momentul acela mi-a întors viața pe dos. M-a dus în infern.’,  a spus Oana.

Vedeta a mai spus ca nu mai vrea sa se ascunda in spatele zambetului pe care mereu la afisat. „Atacuri de panică nu am avut niciodată, depresie da! Multă și în formă continuată. Cu tratament medicamentos de specialitate inițial, dar uneori și după ureche că mai am obiceiul să fiu doctorul meu … voi să nu faceți așa ceva niciodată”,  a spus vedeta.

Oana a mai spus ca a reusit sa scape de depresie cu  ajutorul lui Dumnezeu. In ultima vreme, bruneta a vorbit despre binecuvantarile pe acre credinta i le-a adus in viata.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *