Cel mai bun aliment care te ajuta sa scapi de grasimea de pe abdomen

Cel mai bun aliment care te ajuta sa scapi de grasimea de pe abdomen

Vrei sa stii care este cel mai bun aliment care te va ajuta sa scapi de grasimea de pe abdomen? Atunci acest articol este mai mult decat perfect pentru tine. Nu toata grasimea din organism este rea si ai nevoie de ea pentru a supravietui.

Grasimea de pe abdomen pastreaza caldura corporala si este esentiala in absorbirea nutrientilor si in producerea unor noi hormoni importanti.

Ce trebuie sa stii despre grasimea corporala

Mai trebuie sa stii ca exista un anumit tip de grasime care este nociv pentru sanatatea corpului.  „Grasimea viscerala este un tip de grasime stocata in interiorul cavitatii abdominale care se depune in jurul organelor interne: ficat, stomac si intestine. Nu e acelasi lucru cu grasimea de pe abdomen pe care o putem vedea”,  a explicat nutritionista Roxana Ehsani care este purtatoare de cuvant a Academiei de Nutritie si Dietetica.

Grasimea visceral nu este vizibila in exterior iar acesta poate avea un impact asupra sanatatii si marest presiunea arteriala si sporeste riscul de a dezvolta anumite afectiuni asa cum ar fi cele cardiace, diabet, atac cerebral dar si anumite tipuri de cancer.

Un mod prin care poti reduce grasimea visceral este de a face anumite modificari in dieta. Poti adauga la dieta ta cateva alimente care te vor ajuta la topirea grasimii de pe abdomen. Iaurtul grecesc are un procent redus de grasime si te va ajuta sa ai parte de cele mai bune rezultate.

Care este motivul pentru care iaurtul grecesc reduce grasimea visceral

„Cercetarile au aratat ca alimentele bogate in proteine, calciu si vitamina D pot avea o legatura mai mica cu grasimea viscerala. De aceea, iaurtul grecesc fara grasime este alimentul numarul unu pentru care oamenii il pot adauga in dieta daca vor sa reduca grasimea viscerala”, a explicat nutritionista.

„Iaurtul grecesc contine de obicei 20-23 de grame de proteine la o lingura. Consumul de alimente bogate in proteine poate ajuta la reducerea senzatiei de foame si la instalarea senzatiei de satietate. De asemenea, te ajuta sa nu mananci mai mult”, a mai continuat aceasta.

Proteinele sunt digerate si sunt metabolizate intr-un interval mai mare de timp iar asta te va face sa te simti satula mai mult timp. Un consum ridicat de proteine poate determina scaderea indicelui de masa corporala, reducerea taliei dar si ameliorarea nivelurilor de colesterol bun. Iaurtul  contine culturi de bacteria vii si active si probiotice care ajuta foarte mult la sanatatea microbiomului intestinal.

Alege iaurtul grecesc care nu contine zahar „Variantele cu arome au zahar adaugat, ceea ce nu va ajuta la reducerea grasimii viscerale”,  a mai spus nutritionista.

Oamenii care consuma zahar adaugat, vor avea parte de mai multa grasime visceral. Ehsani recomanda sa alegi un iaurt fara grasimi sau un iaurt degresat. Daca vei reduce consumul de grasimi saturate  vei reusi sa arati mai bine si sa te simti mai bine in pielea ta.

Consuma cu incredere iaurt degresat si vei avea parte de un abdomen perfect.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *