Dan Negru a avut o reactie dura dupa scandalul de la Eurovizion

Dan Negru a avut o reactie dura dupa scandalul de la Eurovizion
4.5/5 - (2 votes)

Concursul Eurovizion a starnit mai multe reactii, dupa ce mai multe tari au anuntat ca punctele pe care le-au acordat au mers catre  alte state decat cele pe care le anuntasera. Dan Negru a fost cel care a acuzat faptul ca cele 12 puncte oferite de tara noastra Republicii Moldovei au fost atribuite Ucrainei.

Mai mult de atat, prezentatoare tv Eda Marcus trebuia sa intre in direct si sa faca anuntul si i s-a spus ca din motive tehnice nu va mai intra in direct.

Care au fost acuzatiile aduse de Dan Negru?

„TVR a reacționat târziu explicând că Eurovision le-a cenzurat votul. A făcut-o abia după ce toată țara a huiduit faptul că România nu a acordat niciun punct Moldovei. Adică, la ore distanță după ce scandalul era deja pornit!
Lentoarea in reacții e caracteristică instituțiilor de stat din România. Televiziunea publică trebuia să anunțe in timp real pe toate rețele social media că le este cenzurat votul.

Atunci, pe loc, sambată seara!  Au făcut-o târziu, la presiunea publicului!

In continuare cred că moldovenii au … și ai noștri n-au. Chișinău a spus public, in prime-time european, că București-Chișinău e totuna. Reacția Bucureștiului a fost țopăiala in limba spaniolă. Moldovenii n-au punctat o melodie in limba spaniolă. Asta a cântat România
“Trenulețul Chișinău-București” va ràmâne un act de curaj al mesajului politic in muzică.

Chișinăul a avut curajul unui pas mare. Noi am țopăit. Nu poți să sari o prăpastie țopaind!
Trebuie să ai curajul sa faci un pas mare… ”, a scris Dan Negru pe retelele de socializare.

Vedeta Tv a adus laude pentru melodia cu care s-a prezentat Moldova la Eurovision

Prezentatorul TV a aplaudat mesajul piesei cu care reprezentantii Republicii Moldovei au urcat pe scena celui mai important concurs de muzica dintre tari.

„Moldovenii au ..
S-au dus la Eurovision cu o melodie care are un mesaj puternic politic pro-unionist. Showbiz românesc nu are curajul mesajelor politice.
E ticsit de pițipoance și papițoi care trăiesc din banii televiziunilor și ai primăriilor și de asta n-au curajul mesajelor politice.
Dacă tot recunoașteți că Eurovision e un concurs cu miză geo-politică, atunci România putea să arate Europei, la oră de maximă audiență și pe toate televiziunile europene, că două țări sunt una!  Moldovenii au avut curajul să spună Europei că București-Chișinău e totuna! România nu a avut curajul!” a mai spus Dan Negru.

“Țară veche, țară nouă
Parcă-i una, parcă-s două
Ba aparte, ba-mpreună
Parcă-s două, parcă-i una”
Ăsta e mesajul Moldovei pentru Europa!

Aștept să le crească …  și alor noștri! Altfel, Grigore Vieru avea dreptate:
“Patria e ca un copil. Dacă uiți de ea, poate să plece de acasă”, a mai scris Dan Negru pe retelele de socializare.

Postul de televizune TVR a reactionat la toate aceste reactii si vrea sa se faca dreptate. Dan Negru acuza postul de telviziune ca a reactionat prea tarziu si ca face asta doar dupa presiunea facuta de public pentru a se face dreptate.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *