Ce spune Corina Caragea despre emisiunea cu care a debutat in televiziune Surprize Surprize

Ce spune Corina Caragea despre emisiunea cu care a debutat in televiziune Surprize Surprize

Corina Caragea in varsta de 39 de ani a debutat in televiziune in baletul emisiunii “ Surprize, surprize”. Prezentatoare TV a vorbit despre relatia dintre ea si gazda emisiunei, mai exact Andreea Marin.

In ce relatii a ramas stirista cu Andreea Marin

„Am stat acolo numai trei luni, căci am depus CV-ul la un concurs pentru o televiziune de știri. Am fost chemată la interviu și a trebuit să renunț la TVR. Am învățat, totuși, în acea scurtă perioadă. Sunt recunoscătoare că am intrat în lumea televiziunii direct în mijlocul celor mai buni la acea oră de pe piață”, a declarat Corina Caragea.

„Pentru mine nu era ușor, nefiind dansatoare. În plus, mă împărțeam între repetiții și cele două facultăți. Am legat prietenii și îmi amintesc cu drag de petrecerile noastre. Și acum mai păstrăm legătura. Într-adevăr, pentru acele vremuri, era totul wow – de la costumele sclipitoare trimise din Spania până la vedetele pe care le întâlneam în platoul emisiunii”, a mai spus stirista.
„Andreea era mâna care conducea cu fermitate o producție uriașă. Muncea enorm, ca și toată echipa, dar ne și distram după emisiuni. Mai păstrăm legătura. Ne-am mai întâlnit prin prisma meseriei. O admiram și atunci, o admir și acum, și mă bucur că am avut privilegiul să lucrez cu ea. De fapt, mi-a fost șefă. (zâmbește) Și cu o parte dintre fete mai păstrez legătura, mai avem întâlniri din când în când și depănăm amintiri”, a incheiat Corina Caragea.

Andreea Marin a gazduit celebra emisiune “ Surprize, surprize” timp de 18 sezoane de-a lungul a 9 ani.
„Eu am ales să fie ultimul an de «Surprize», pentru că am aflat că sunt însărcinată. M-am retras pentru Violeta. Mi-am dorit atât de mult acest copil și l-am avut greu. Mi-am dorit să nu fiu o mamă care nu dă pe-acasă având un copil abia născut. Eram și director la «Surprize», lucram de luni până duminică. Nu puteam să-mi cresc copilul așa. Mi-am reconstruit viața punând-o pe ea pe primul plan și încă e așa”,
Coleg cu Andreea Marin tot in cadrul emisiunii “ Surprize, surprize” a mai fost si Daniel Buzdugan. Cei doi au lucrat impreuna timp de trei ani la TVR Iasi. Daniel si-a adus aminte despre dimineata in care a mers la filmari si a luat scenariile pentru noua editie si le-a rupt deoarece nu isi invatase replicile.

„Am lucrat ani buni, m-a chinuit Andreea, pentru că eu, fiind o persoană spontană, mi-ar fi plăcut ca atunci când aveam un rol în emisiunea respectivă, să-mi zică ce am de făcut și eu improvizam, dar nu, Andreea venea cu textele pregătite, cu scenariul.

Trebuia să-l învăț, trebuia să-l repet și odată m-am enervat că am venit de la un bairam din cămin, eram obosit, era filmarea pe la 10 dimineața, nu învățasem absolut nimic și am luat scenariile și le-am rupt.

Și Andreea a zis: OK, nu improvizăm, mai stăm încă două ore, rescriem toate scenariile, le învățăm și ne apucăm de filmat!”, a spus acesta.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *