Tipuri de regimuri de slabit

regim de slabit femei

Ce tip de dieta este cel mai bun? Ce tip de dieta ma ajuta sa slabesc cel mai repede? Ce tip de dieta este cel mai sanatos? Pentru a afla raspunsul la aceste intrebari, haideti sa facem o scurta incursiune in tipurile de dieta de pe piata. Daca veti cunoaste aceste tipuri mai bine, veti stii nu doar cate kilograme puteti pierde, dar si cum sa va faceti planul de slabit, sa va conturati niste asteptari realiste legate de efortul care trebuie depus si sa puneti in balanta avantajele si dezavantajele unui regim de slabit.

Regimul de slabit cu consumul zilnic de calorii foarte redus este unul dintre cele mai populare tipuri de regim. In cadrul acestuia, calculezi zilnic cate calorii ingurgitezi si arzi si ai grija ori ca numarul de calorii intrate sa fie foarte mic, ori balanta sa fie mult pe minus. Acest regim de slabit este eficient si pierdeti multe kilograme intr-un timp scurt, dar in exces, poate duce la malnutritie, foamete constanta, oboseala, si scadere a imunitatii.

Alt regim popular este cel bazat pe reducerea carbohidratilor. Un regim de acest gen este Atkis si Zone, unul dintre cele mai practicate regimuri de slabit de catre celebritati, insa are si acesta dezavantajele sale: poate duce la pierderea masei musculare si slabirea corpului. Trebuie contracarat cu exercitii zilnice.

Dieta vegetariana este una dintre cele mai vechi. Te ajuta sa iti purifici corpul dupa o iarna incarcata de mese copioase.

Astazi sunt foarte populare si dietele disociate, in care imparti mancarurile in grupe de alimente si consumi alimente dintr-un singur grup in fiecare zi. Avantajul acestui regim de slabit, este ca asigura o varietate mare de nutrienti corpului, dar si aceasta pentru a fi cu adevarat eficient, trebuie sustinut de exercitii constante.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *