De ce slabim cu cafeaua verde?

cafe form
4/5 - (3 votes)

Despre cafeaua normala se stie ca ajuta la pierderea in greutate, deoarece :

  • reduce pofta de mancare pentru o scurta perioada de timp;
  • ajuta la arderea caloriilor prin termogeneza, adica contribuie la o digestie mai rapida;
  • ajuta la eliminarea surplusului de apa din corp, pentru ca functioneaza ca un diuretic.

Oamenii de stiinta s-au gandit o perioada indelungata de timp, cum sa maximizeze aceste trasaturi ale cafelei pentru a cauza scaderi mari in greutate si simultan sa inlature afectele adverse ale cafelei normale ca deshidratarea puternica sau hiperactivitatea datorata cafeinei.

Se stie ca in forma sa naturala, cafeaua este un excelent consumator de grasime, insa prin prajire, aproape toata capacitatea de ardere este pierduta. Astfel a aparut cafeaua verde de slabit, cu efect devorator de grasimi cu ajutorul careia putem pierde pana la 5 kg pe saptamana fara niciun efort. Mai mult decat atat, pentru ca era imposibil sa bem atata cafea verde pentru a slabi au aparut capsulele hiperconcentrate de slabit, o capsula avand puterea hiperconcentrate a 50 de cesti de cafea.

De ce o capsula hiperconcentrata de cafea verde decofeinizata?

Motivul este simplu. 2 capsule reprezinta puterea de slabire a 100 de cesti de cafea, asadar trebuia eliminata din acest extract cofeina continuta.

cafeaua verde de slabitFiecare capsula contine o mare cantitate de principii active de slabire (acizii clorogenici) care permit slabirea rapida. Studiile arata ca un aport de 300 mg de extract de cafea verde decofeinizata (2 capsule/zi), vor duce la pierderea saptamanala in greutate poate ajunge la 5 kg.

In plus pierderea in greutate este de durata si beneficiati de un pret exceptional! Cura de slabit Green Coffe Burner pentru mai putin de 3 lei/zi. Vi se pare avantajos? Pe mine m-a convins!

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *