Tine-ti relatia vie!

Mentine-ti relatia vie pentru multi ani
5/5 - (5 votes)

Va cunoasteti de ceva vreme si relatia voastra este una cat se poate de normala, cu clipe care nu au rostul sa isi gaseasca descrierea in cuvinte, dar si adevarate scantei din cele mai banale lucruri, ce iti ridica semne de intrebare. Secretul rezistentei oricarei relatii este mai greu de descoperit decat ar parea la o prima incercare, dar intr-un final pare a lua forma unei imbinari de factori pe care nu ar trebui sa ii treci cu vederea.

Sa incepem prin a puncta elementul comunicarii. Spune-i ce simti fara teama de a fi respinsa ori privita cu ochi banuitori; cel pe care il vrei alaturi de tine pentru restul vietii trebuie sa impartaseasca gusturi asemanatoare, sau cel putin sa dea dovada de toleranta fata de opiniile tale. Luati decizii impreuna si nu pe cont propriu, fie ca este vorba de cine plateste facturile sau ce masina ar trebui cumparata. Altfel o serie de frustrari isi vor spune cuvantul asupra relatiei voastre si de multe ori e vorba de unul decisiv.

Daca ati trecut de bariera neincrederii si destainuirilor limitate, dupa o anumita perioada te vei confrunta cu rutina. Ce era candva nou si interesant de descoperit la el s-a transformat treptat in monotonie, asa ca aici e cazul sa intervi rapid. Desprindeti-va din programul zilnic stresant si faceti ceva doar voi doi impreuna. Poate sa fie vorba de o reteta pe care sa o gatiti, de un film la care sa va uitati, de o excursie rapida intr-un loc anterior stabilit sau chiar o plimbare lejera fara o destinatie anume.

Si nu uita de importanta clipelor intime. In ajutorul tau vin magazinele de lenjerie intima de unde poti alege dintre atatea variante de seturi de bikini si sutiene, corsete, rochii speciale sau alte modele de tinute pentru o surpriza nocturna plina de idei. Pentru ca totul sta in comunicare si diversitate!

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *