Experientele dureroase care te fac sa fugi de barbati

Experientele dureroase care te fac sa fugi de barbati

Experientele dureroare te-au facut sa nu mai crezi in barbati sau in dragoste? Atunci este cazul sa lasi in trecut toate acele experiente si sa iti acorzi o noua sansa.  Dragostea s-ar putea sa te surprinda atunci cand te astepti mai putin.

Poate ca ti-ai dori sa fi cu cineva si sa experimentezi iubirea, siguranta si linistea unui cuplu. Daca nu ai nici macar curaj sa incerci  atunci nu ai cum sa simti din nou iubirea de care ai nevoie in viata ta.

     Ca sa iti poti da seama de ce fugi de barbati trebuie sa privesti in urma

Ai fost dezamagita de prea multe ori

Atunci cand barbatul de langa tine nu cauta o relatie sau nu este pregatit pentru asta va renunta la tine atunci cand iti este lumea mai draga.  Daca esti la inceput de relatie trebuie sa lasi totul sa decurga cat mai usor, nu te grabi sa treci peste niste etape care sunt absolut esentiale in orice relatie. Daca  la inceput totul pare a fi roz barbatul de langa tine s-ar putea dovedi a fi altceva dupa ce isi atinge scopurile.

Ai fost mintita

Este foarte dureros sa primesti informatii care nu au nicio legatura cu realitatea. Daca persoana de langa tine te-a mintit cu un lucru esential cum ar fi ca este casatorit sau ca are copii este normal sa ai anumite dubii. Promisiunile neimplinite sau minciunile nu au cum sa iti ofere mai multa incredere in iubire, din contra vei sfarsi prin a suferi cumplit si nu te vei mai putea deschide in fata dragostei.

Partenerii te paraseau constant

Atunci cand un partener te paraseste fara sa iti dea explicatii poate fi destul de socant. Daca acesta si-a strans hainele in timp ce tu nu erai acasa si a plecat este destul de dificil pentru tine sa treci peste asa ceva. Cu atat mai mult daca situatia asta se petrece destul de des. Un om care nu isi asuma responsabilitatea unei despartiri este clar ca va lasa in inima ta un gol imens.

Pauze prea dese

Poate ca ti s-a intamplat de foarte mult ori ca barbatul de langa tine sa isi doreasca prea multe pauze de la relatie in care sa iasa cu alte femei sau sa curteze pe altcineva. Dupa care la scurt timp vei redeveni acea persoana la care se intoarce ori de cate ori relatiile cu altcineva nu ii functioneaza.

Te amageste

Atunci cand omul de langa tine te amageste si nu iti spune clar ce isi doreste de la tine nu ai cum sa fi impacata  cu asta.  Daca vezi ca nu depune niciun efort pentru relatia voastra este clar ca trebuie sa iti vezi de drum. In mod sigur nepasarea lui va fi destul de dureroasa pentru tine dar trebuie sa stii cum sa treci mai usor peste asta si sa ii dai o noua sansa dragostei.

Toate aceste experiente te vor impiedica sa te deschizi in fata unor alte persoane  si te vor determina sa fugi de toti barbatii din viata ta.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *