Situatii in care e bine sa minti intr-o relatie

situatii-in-care-e-bine-sa-minti-intr-o-relatie

“Orice prost poate sa spuna adevarul, dar e nevoie de un om cu cap ca sa stie sa minta bine”.

(Samuel Butler).

Educatia ne spune ca nu e bine sa minti, insa, intr-o relatie sunt cazuri in care o minciuna poate creste starea de spirit a partenerului sau chiar iti poate salva relatia.

De exemplu, partenerul te poate intreba: “Ai iubit vreodata pe cineva mai mult decat pe mine?” Chiar daca esti un om absolut onest si, da, ai “suferit” de o dragoste nebuna in trecut, raspunde-i cu “nu”.

Lasa-ti onestitatea “in vestiar” in acest caz, simte-te liber cu partenerul actual si nu rascoli impreuna cu el trecutul. Pentru ca daca ii spui partenerului tau adevarul, nu ii va fi nici mai fericit si nici nu te va iubi mai intens.

Atunci cand pregatesti o surpriza: s-ar putea ca persoana iubita sa aiba simturile foarte bine ascutite, sa aiba un al treilea ochi ca sa zic asa si sa simta foarte bine tot ce ii pregatesti. Prin urmare, s-ar putea sa fie cazul ca sa tesi o retea de minciuni pentru a-ti pune planul de surprize in aplicare si a tine totul in secret. Nu te da de gol, altfel nu vei reusi sa-i faci persoanei dragi surpriza.

Uneori, pentru a inveseli iubitul sau iubita, regurgi la anumite trucuri, complimente, chiar daca acestea nu-ti vin tocmai din adancul sufletului.

Sa zicem ca iubita ta este racita, iar chipul ei de o frumusete divina se reduce la niste ochi injectati, un nas umflat si rosu… In acest caz, o simpla fraza “Hei…arati grozav iubito!” o va face sa se simta mai bine, desi ea stie care este adevarul pentru ca are o oglinda.

Felul asta de a minti este o dovada cat de mult iubesti aceasta persoana, indiferent de situatie. Esti de acord? Te invitam sa citesti mai multe articole despre relatii si cuplu pe lifeinfo.ro

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *