Cum sa iti alegi costumul de baie potrivit pentru sezonul de vara?

Costume de baie 2012
4.2/5 - (4 votes)

Nu ai 90-60-90 si iti faci griji in privinta alegerii unui model de lenjerie ori costume de baie potrivite? Stai linistita, nu esti singura in acesta situatie si, daca ai rabdare sa afli cateva trucuri, poti descoperi atatea modele care sa iti mascheze imperfectiunile, punandu-ti în valoare punctele forte.

-Daca ai o silueta armonioasa, insa ceva kilograme in plus, alege un costum mat si preferabil inchis la culoare. Imprimeuri vesele si rascroieli adanci, detalii diagonale si verticale sunt trucuri optice care pot creea efectul mult dorit de micsoare.

-Talia prea evidentiata se mascheazaprin portiuni de material in culoare mai inchisa, evitand modelele cu imprimeuri marunte in partea inferioara a costumului. Pentru partea de sus insa, poarta un sutien cu bretele cat mai groase si cu un imprimeu interesant si fii sigura ca toate privirile se vor indrepta catre aceasta portiune. Soldurile prea mici se remediaza prin dungi orizontale, printuri marunte in culori neobisnuite si numeroase asimetrii ori decupaje laterale. Costumele de baie cu linii in forma de V sunt cele mai indicate, precum si boxerii ce creeaza un volum apreciabil in zona vizata.

-Pentru picioarele prea scurte se recomanda un costum intreg de culoare inchisa in partea centrala, iar pe lateral o nuanta mult mai deschisa, rascroiala inalta pe picior fiind absolut necesara. Poti opta si pentru costume de baie cu doua piese, dar ai mare grija sa nu prezinte modele ori dungi orizontale ce pot crea un efect de alungire considerabil.

-Daca ai sanii mici, nu te descuraja! Alege sutiene rasucite sau de tip bandou, de culoare deschisa, obligatoriu cu printuri, buline ori picatele cat mai mari. Modelele cu push-up sau burete sunt si ele indicate, fara insa a exagera. In cazul unui bust prea generos, orienteaza-te spre sutiene-bustiera ori modele cu bretele cat mai late, ce atrag atentia asupra umerilor. Evita culorile deschise si dungile orizontale, iti vor sublinia si mai mult formele.

Nu uita de nelipsita doza de energie si incredere in propriile atuu-ri! Vezi cele mai frumoase costume de baie!

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *