Relatii: Opusurile se atrag?

Oare opusurile se atrag intr-o relatie?

In mod sigur ca da! Fara niciun dubiu opusurile se atrag! S-a dovedit in filmele si cartile de dragoste dintotdeauna. Filme de genuri diferite au fost create pe baza acestei teme.

Eu cel putin am intalnit multe persoane total indragostite una de alta, dar cu foarte putine lucruri in comun.

Natura umana este plina de curiozitati, mai ales in ceea ce priveste dragostea si relatiile. De aceea vedem atat de multe relatii si din ce in ce mai multe casatorii inter-rasiale in ziua de azi. Nu exista nicio coincidenta in aceasta privinta. Rasele si grupurile etnice diferite au fost mereu atrase unele de altele.

Poate exista o frumoasa colaborare intre diferente, dar cred ca ar trebui sa existe ceva puternic care sa lege doua persoane intr-o relatie care este mult mai mult decat atractia initiala.

Sta in firea umana sa fie interesata de cineva diferit de propria persoana. Suntem intrigati de calitatile persoanei de langa noi, atat de diferita, si vrem sa o cunoastem cat mai bine. Uneori facem asta pentru a ne largi propriile orizonturi, pentru ca sunt atat de multe lucruri pe care le putem afla de la persoanele opuse noua.

O relatie cu o persoana opusa noua este o modalitate sanatoasa de dezvoltare a trasaturilor noastre individuale, dar este gresit sa credem ca este si o baza fundamentala in cladirea unei relatii statornice.

O expresie foarte des intalnita si folosita spune ca “varietatea este condimentul vietii”, si este la fel de adevarata azi ca si atunci cand a fost rostita pentru prima oara. Ganditi-va cum ar fi sa stati in fiecare zi cu o persoana identica voua: foarte plictisitorrrr! Veti sti in orice moment la ce sa va asteptati, si astfel nu va exista pic de mister in relatia voastra. Totul va fi frustant de obisnuit. Unde mai este distractia atunci cand te intalnesti cu tine insuti?

Un pic mai mult de necunoscut si mister este mai mult decat binevenit in orice relatie si in viata in general.

In acelasi timp, suntem foarte atrasi si de persoanele care ne completeaza. Vrem pe cineva puternic alaturi de noi atunci cand suntem slabi, si asta duce la o relatie buna si legata, intrucat doua persoane se completeaza pentru a construi impreuna o relatie puternica.

Doua persoane diferite in mai multe privinte vor fi mai putin competitive fata de doua persoane care au aproape totul in comun.

Desi este bine sa fii diferit de partenerul de viata in mai multe privinte, este foarte periculos sa te casatoresti cu cineva cu care practic nu ai nimic in comun. De ce? Pentru ca nu veti avea nimic comun de impartit, si astfel veti ajunge sa petreceti destul de putin timp impreuna. Avand personalitati diferite, nu veti avea despre ce sa vorbiti, si va veti trezi ca in timp veti imcerca ca cautati persoane cu care aveti ceva in comun. Va veti instraina..si rezultatul il stim cu totii..

Asa ca nu exista niciun dubiu ca opusurile se atrag, dar daca va doriti ceva de durata, veti astepta sa intalniti o persoana diferita de dvs. cu care aveti si ceva in comun, acel ceva pe care sa va construiti relatia.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *