Candaulismul – o forma de placere voyeurista

Graceful long-haired young lady with tanned skin and pink flower in hand gently kissing her sleepy husband. Handsome boy lying in bed with his charming girlfriend in blouse and panties
4.7/5 - (3 votes)

Din dorinta de a aduce mai multa pasiune in viata de cuplu, partenerii sunt deseori deschisi catre a-si satisface reciproc fanteziile. Uneori apeleaza la diverse accesorii de la sex shop, se costumeaza si joaca diverse roluri sau isi pun in aplicare fanteziile voyeuriste, printre care si candaulismul care devine din ce in ce mai des intalnit.

Ce este candaulismul?

Daca in urma cu cativa ani nici nu se stia ce inseamna, numarul cautarilor pe Google pentru acest termen au crescut considerabil. Candaulismul este o forma de practica sexuala in care barbatul arata altor persoane fotografii cu partenera sau chiar o expune live, cu acordul acesteia. Prin urmare, este o fantezie speciala asociata cu exhibitionismul.

Termenul poate fi folosit si in cazul in care partenerul de sex masculin isi priveste partenera in timp ce aceasta intretine relatii sexuala cu alta persoana.

De unde vine denumirea de candaulism?

Originea cuvantului candaulism are legatura cu regele Lidiei, Candaule, si se poate spune ca a aparut in anul 8 iHr. Legenda spune ca acesta isi considera sotia, Nyssia, atat de frumoasa, incat era incantat sa o ofere altor barbati pentru a intretine relatii sexuale.

De atunci si pana in prezent, datorita internetului, practica a evoluat si chiar exista platforme care ofera barbatilor posibilitatea de a posta imagini personale prin care isi expun partenera. Acest lucru este reciproc consimtit si privit ca o modalitate de a-si exprima admiratia fata de partenera. Este un fel de omagiu adus partenerei pe care o considera atat de atragatoare si de frumoasa incat merita sa fie admirata si de alti barbati.

Cum se pune in practica aceasta fantezie

Candaulismul poate fi pus in practica in cuplu sau separat. Cand se practica in cuplu, partenera intretine relatii sexuale cu o alta persoana in timp ce partenerul ii urmareste, iar cand se practica separat, partenera are relatii extraconjugale si ii povesteste partenerului ce a facut. Mai este si varianta in care barbatul posteaza imagini sau filmari cu partenera care se dezbraca sau se expune in alte moduri.

Indiferent de modul in care se procedeaza, trebuie sa fie incitant pentru ambele parti si sa creasca pasiunea in cuplu.

Candaulismul – cine il practica?

In principal, candaulismul este o fantezie masculina care are in spate dorinta de a evidentia proprietatea asupra partenerei sau a corpului acesteia. Pe scurt, barbatul considera ca are o femeie sexy pe care si alti barbati o doresc si il incita faptul ca ei o pot vedea. Cand alti barbati isi exprima admiratia, el se simte mandru si satisfacut de faptul ca ea ii apartine lui. De asemenea, daca este implicat si actul sexual cu o terta persoana, apare si dorinta de a-i satisface ei o placere.

Atentie la capcane!

Acest tip de fantezii se pot transforma usor intr-un dezastru. Poate apare riscul ca persoana din fotografii sau din filmari sa nu isi fi dat consimtamantul pentru a fi expusa, iar daca este vorba despre sexul cu o terta persoana s-ar putea sa intervina gelozia si sa nu iasa deloc bine lucrurile.

Cheia pentru a mentile practica sanatoasa consta in comunicare si consimtamantul deplin al ambilor parteneri.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *