Este o prăjitură delicioasă care cu siguranţă vă va încânta toate simţurile. Iată care sunt ingredientele de care aveţi nevoie:
Pentru foile de cacao aveţi nevoie de:
300 gr făină;
150 gr margarină;
1 praf de copt;
2 linguri cacao;
150 gr zahăr;
200 gr smântână. Din această compoziţie se fac 2 foi.
Pentru crema pe care o veţi folosi la umplerea foilor aveţi nevoie de:
6 albuşuri;
200 grame zahăr;
150 grame nucă cocos.
Ingredientele necesare pentru crema pe care o veţi pune deasupra, după ce prăjitura va fi scoasă din cuptor:
o budincă de vanilie;
6 gălbenuşuri,
500 ml lapte se fierb până se îngroaşă.
după ce s-a răcit se amestecă cu 250 gr unt şi 250 gr zahăr.
Prăjitura se aranjează în felul următor: se aşează întâi foaia maro. Peste aceasta se pune crema pentru umplerea foilor, apoi vişine şi stafide. Se adaugă cealaltă foaie maro. Se bagă la cuptor 20 de minute. După ce se răceşte se pune deasupra crema de vanilie. După preferinţă, puteţi pudra cu cacao sau capucino.
Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.