NEO-K9+, un medicament veterinar revolutionar, recomandat de medici pentru caini

Contine Neo-Portin, cea mai recenta descoperire din domeniul suplimentelor nutritive veterinare, pentru oase si articulatii si este numit un „complex revolutionar” de catre medici. NEO-K9+ este adresat cainilor ce necesita suport osteo-articular, avand in compozitie 80 mg de R-ELF, proteina patentata.

Acest tip de medicament veterinar: www.veteco.com/ este considerat un real suport in practica ortopedica si are rezultate bune in refacerea oaselor si a articulatiilor cainilor. Testat pentru palatabilitate, este si o recompensa delicioasa.

 

Cum functioneaza NEO-K9+

Odata ce cainele inainteaza in varsta, procesele de resorbtie la nivel osos se intensifica. Pentru a preveni pierderea de tesut osos si pentru a stimula dezvoltarea osoasa, sunt necesare suplimentele alimentare. NEO-K9+ este considerat un produs revolutionar datorita compozitiei sale.

Exista rezultate care atesta faptul ca acest produs blocheaza procesele de resorbtie osoasa si stimuleaza angiogeneza, respectiv formarea de capilare noi in tesutul osos. NEO-K9 faciliteaza livrarea nutrientilor si elimina rezidurile metabolice, asigurand vindecarea, regenerareasi remodelarea osoasa. Potentialul acestui produs este datorat de compozitia sa, ce contine antioxidanti sinergici, minerale osoase, si complexul Neo-Portin. Cainii ce au nevoie de suport osteo-articular inregistreaza efecte pozitive in administrarea suplimentului.

 

Complexul R-ELF ajuta la toate fazele vindecarii osoase

R-ELF este considerat un puternic mediator al vindecarii facturii la caine, intrucat ajuta la toate fazele acestui proces: inflamatie, refacere si remodelare. NEO-K9+ sustine oasele si articulatiile din interior, avand in componenta sa Lactoferina cu aditie de ribonucleaza sau, pe scurt, R-ELF. Vindecarea propriu-zisa a facturii include toate procesele celulare si moleculare ce conduc la indepartarea factorilor contaminati si la angiogeneza ce restabileste continuitatea osoasa.

Lactoferina are multiple beneficii, si un rol esential in refacerea microflorei intestinale. Utilitatea ei se remarca in afectiuni precum meningita, pneumonie, tubercoloza, hepatita B si C, malarie, speticemie, gripa, encefalita si o arie vasta de infectii.  NEO-K9+ se distinge fata de suplimentele obisnuite, tocmai prin componenta sa atat de specifica.

 

Producatorul NEO-K9+ a patentat conceptul moleculelor de bio-realimentare

Moleculele bio-realimentare sunt, efectiv, moleculele active de reglare ce – in mod normal – exista in organism. Acest concept a fost adus in atentie de producatorul medicamentului NEO-K9+, care a studiat efectele sale pozitive. Orice organism viu are capacitatea de a produce acele substante biochimice ce regleaza si controleaza mecanismele de crestere si de multiplicare. In timpul vietii, insa, aceste substante sunt epuizate constant, prin utilizarea lor in functiile vitale. Se inlocuiesc prin biosinteza regulata. In general, moleculele active de reglare nu se gasesc izolate in organism, ci coexista cu alte tipuri de substante.

Lactoferina se gaseste in lapte, lacrimi, saliva sau lichid seminal si este o proteina de transport. NEO-K9+ are in compozitia sa 80 de mg de lactoferina cu aditie de ribonucleaza, ce actioneaza eficient.

 

NEO-K9+, medicament veterinar, se gaseste in oferta Veteco.com, distribuitor veterinar

Veteco.com este un distribuitor din Romania cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, recunoscut pentru calitatea serviciilor si a produselor sale, deopotriva. Atat preventia, cat si tratarea bolilor la animalele de companie reprezinta scopul acestui distribuitor de top, care pune accent pe inovatie in gama de produse pe care o comercializeaza.

Renumitul medicament veterinar NEO-K9 nu lipseste din oferta de la Veteco.com, contribuind la imbunatatirea calitatii vietii pentru sute de pacienti. Totodata, distribuitorul ofera informatii suplimentare despre acest produs recomandat de medicii veterinari specialisti, inclusiv pe website-ul Veteco.com, unde specifica informatii despre substanta activa si metoda de administrare.

Fie ca ai nevoie de un vaccin veterinar, medicamente sau suplimente de buna calitate, apeleaza cu incredere la Veteco.

 

Date de contact:

Tel: +40 213 170380

E-mail: office@veteco.ro

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *