7 calitati ale unui leu

7 calitati ale unui leu

Unele calitati ale unui leu pot parea destul de indoielnice dar vei vedea ca pe parcurs acestea vor fi mai mult decat perfecte. Vei iubi aceasta zodie pentru toate acele calitati de care da dovada.

Aceste caracteristici ale unui Le sunt cu siguranta unele care cer si care merita sa fie respectate.

Iata care sunt calitatile unui Leu

Este distractiv si social

Nativul Leu are acea carisma naturala si un instinct care spune ca locul lui este in lumina reflectoarelor. Pot parea putin insistenti si aroganti la inceput dar vor da dovada de amabilitate, inteligenta si au capacitatea de a cuceri in cel mai scurt timp posibil.

In general, Leul domina multimile si o face intr-un mod acceptabil din punct de vedere social. Iti foloseste inteligenta pentru a capta atentia.

Este un lider grozav

Nativul Leu este puternic, creative si capabil sa conduca cu o mana de fier dar si cu un cuvant bland. Capacitatea sa de a conduce si de a fi lider este o caracteristica fascinanta si pentru asta, nativul Leu merita sa fie respectat.

Leii sunt capabili sa vina cu idei fascinante si creative si sa isi asume anumite riscuri pe care altii nu sunt capabili.  Pot transmit mesaje cu cea mai mare claritate si precizie si pot inspira respect si loialitate suborodonatilor lor.

Este ambitios

Leul este un lider puternic si este ambitios. Este capabil sa isi asume sansele in ceva in care altii nu sunt suficienti de curajosi sau de capabili sa incerce. Lei sunt orientati spre afaceri si nu vor fi multumiti pana cand nu vor ajunge in top. Lei implicati in politica tintesc spre pozitii de varf in guvern iar cei implicati in acte de caritate se vor stradui de fiecare data sa faca lucruri grozave.

Este scurt si la obiect

Leul stie foarte bine ce vrea si cum sa obtina. Poate sa comunice eficient si isi pot descrie ideile, obiectivle si sarcinile individuale intr-un mod in care va lasa un subordonat sau un superior in ceata.  Este direct  atat in viata personala cat si in cea profesionala. Stie cum sa discute astfel incat sa puncteze toate lucruril care nu ii sunt pe plac.

Este idealist

Daca nu are parte de minciuni, de tradare sau de cruzime Leul este un individ idealist. Acesta va cultiva traditiile morale si va adopta mai multe reguli religioase daca va considera ca sunt adevarate si ca merita ascultate.

Este generos

Leului ii place sa traiasca bine si sa se bucure de cele mai bune lucruri pe care banii le pot cumpara dar asta ii pot face in unele cazuri arogant si snob.

Este generos atunci cand vine vorba de fanteziile lui iar asta inseamna va adora sa traiasca ca un star de cinema.

Este magnetic si atractiv

Nativul Leu este pasional si sezual iar asta il face sa fie atractiv pentru toti cei care il inconjoara. Este sexy chiar si atunci cand nu se aranjeaza deoarece are foarte multa incredere in el iar asta se vede.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *