Acestea sunt cele mai frumoase printese, ducese si regine din intreaga lume

Acestea sunt cele mai frumoase printese, ducese si regine din intreaga lume

Oamenii regali atrag mereu atentia.  In cele de mai jos vei gasi o selectie de cele mai frumoase printese, ducese si regine din lume. In acest top sunt incluse atat calitatile fizice cat si inteligenta, talentul si nobletea.

Iata care sunt acestea

Regina Rania a Iordaniei

S-a casatorita cu regele Abdullah al II-lea pe data de 10 iunie 1993. Acestia au in prezent 4 copii. Regina Rania este cunoscuta pentru implicarea ei in activitati filantropice, caritabile si culturale. In plus aceasta utilizeaza retelele de socializare online precum YouTube, Facebook, Instagram și Twitter.

Diana, printesa Tara Galilor

Lady Diana Spencer  s-a casatorit cu printul Charles in iulie 1981. Acestia au avut impreuna doi baieti, William si Harry. Diana a fost cunoscuta pentru munca sa caritabila si pentru nobletea si delicatetea de care dadea dovada de fiecare data. Aceasta a murit intr-un accident de masina la Paris pe data de 31 august 1997. Cu toate asta Diana va ramane mereu „regina inimilor oamenilor”.

Printesa Mary din Danemarca

Printesa Mary este sotia printului Danemarcei, Frederik. Atat angajamentul acestora cat si casatoria lor a fost subiectul mass-media pentru o perioada foarte mare de timp. Toate persoanele au numit povestea lor de dragoste una de tip “ basm” intre un print si un om obisnuit. Mai mult de atat Printesa Mary a fost votata „Femeie a anului 2008”  de o revista daneza.

Grace Kelly

Grace Kelly a fost o actrita americana care s-a casatorit cu printul Rainier III. Dupa aceasta nunta Grace Kelly a devenit printesa din Monaco. Aceasta a avut parte de o moarte tragica. Era in masina impreuna cu fiica sa in momentul in care s-a produs accidentul.

Cu toate astea frumusetea si stilul ei au devenit legendare si inca este un exemplu de urmat pentru multe femei.

Maharani Gayatri Devi din Jaipur

Maharani este educata in Europa si are o frumusete izbitoare. In momentul in care a crescut a devenit un simbol al modei. Pasionata de calarie a fost un jucator de polo talentat. Si-a dedicat intreaga viata eforturilor filantropice.

Regina Letizia

In acest moment Regina  Letizia este frumusetea casei regale spaniole. Aceasta a fost jurnalist profesionist si prezentatoare de stiri dar a lasat totul in urma in momentul in care s-a casatorit. Regina Letizia si regele Felipe VI au in prezent 2 fiice: Leonor nascuta in 2005 si Infanta Sofia nascuta in 2007.

Printesa Ameerah din Arabia Saudita

Este o printesa si filantropa din Arabia Saudita care a fost crescuta de mama divorata si de bunicii ei. La varsta de 18 ani l-a intalnit pe printul Al-Waleed bin Talal in timp ce tinea un interviu pentru scoala. Cei doi s-au casatorit si au divortat in noiembrie 2013.

Printesa Madeleine din Suedia

Printesa Madeleine din Suedia este casatorita cu finantatorul American Britannic Christopher O`Neill. Acestia au impreuna 2 copii, o fiica Leonore si un fiu Nicolas. Pe data de 27 august 2017 au anuntat ca astepta al treilea copil.

Catherine, ducesa din Cambridge

In momentul in care Kate Middleton s-a casatorit cu printul William in 29 aprilie 2011 a devenit una dintre cele mai frumoase regalitati din istorie. Ducesa s-a facut remarcata pentru stilul sau de moda si pentru munca sa de caritate.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *