Iata cum se mentine Inna in forma

Iata cum se mentine Inna in forma

Inna are un program foarte incarcat si munceste din greu pentru a se mentine in topuri. La 35 de ani, Inna are o silueta de invidiat si a dezvaluit in cele de mai jos care sunt secretele siluetei sale.

Iata cum se mentine Inna in forma

Inna a declarat ca imbina sportul cu alimentatia. Aceasta a mai recunoscut ca atunci cand vine vorba de sedinte foto mai apeleaza din cand in cand la Photoshop. Vedeta nu este adepta dietelor stricte, dar a spus ca de aproximativ un an a devenit vegana.

„Sunt departe de a fi perfectă, dar am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare. Folosesc și Photoshop pentru ședințele foto profesionale, puțin programe de editare. Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume”, a spus Inna.

Vedeta a mai declarat cum decurge o zi din viata ei. Toate activitatile pe care le are incep de dimineata dar fiecare zi este unica.

„Nicio zi nu seamănă cu cealaltă însă de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul. În unele zile, partea de studio este înlocuită de ședințe foto sau de filmări de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile încep devreme, cu un drum spre aeroport, către destinația în care am concerte (pentru că, din fericire, au reînceput) și o parte din zi sunt pe drum, apoi merg la hotel, la soundcheck, mă odihnesc puțin și apoi mă pregătesc de show. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme” a spus Inna.

Inna nu isi verifica greutatea

Inna a spus ca nu isi verifica silueta si ca nu are oobsesie in a-si verifica kilogramele acumulate. ”Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”,  a spus aceasta.

Inna a mai spus ca face sport si ca bea multa apa. Vedete merge la masaje pentru a-si pastra pielea frumoasa si sanatoasa.

Inna are o relatie cu rapperul Deliric. Cei doi sunt foarte fericiti impreuna si sunt destul de discreti in ceea ce priveste viata persoanala.  Perfera sa nu ofere prea multe detalii si sa se bucure de dragostea lor in intimitate.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *