Cristina Ich s-a despartit de Alex Piturca

Cristina Ich s-a despartit de Alex Piturca

Cristina Ich a declarat recent pe retetele de socializare ca s-a despartit de Alex Piturca. Cei doi formeaza un cuplu de foarte multi ani si au impreuna un baietel pe Noah Alexandru.

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a declarat Cristina Ich si a dat de inteles ca relatia ei cu Alexandru Piturca a ajuns la final.

Vedeta a mai facut niste precizari pe acest subiect si a confirmat despartirea de tatal fiului ei dar si despre motivele  care au dus la aceasta decizie.

Iata de ce s-a despartit Cristina Ich de Alex Piturca

„Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment. Am avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau dacă ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni. Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi, de niște străini, „calvar”. Ne-am iubit mult, pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil. Tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră.”, a spus Cristina.

Vedeta a tinut sa precizeze ca desi nu mai formeaza un cuplu cu Alex Piturca asta nu inseamna ca nu va fi implicat in cresterea baietelului pe care il au.

„Noah nu este doar extrem de iubit, a fost și este un copil dorit cu fiecare celulă, atât a mea, cât și a tatălui lui. Alex este un părinte dedicat, asumat și implicat în viața lui Noah și nimic nu o sa schimbe asta. Relația noastră de cuplu, perfect de imperfectă, a ajuns la final. Relația noastră în calitate de părinți este în continuă creștere, transformare și dezvoltare. Sentimentele s-au așezat, respectul s-a sedimentat și iubirea a luat altă formă – ne suntem și ne vom rămâne prieteni, sprijin și implicați în creșterea și educarea unui copil perfect.”, a spus Cristina.

Ich a mai vorbit si despre relatia cu partenerul ei si a facut declaratii care i-au socat anii. Vedeta a mai spus ca a existat o perioada dificila in care nu s-au inteles. Cei doi s-au indragostit destul de repede si au ajuns sa se cunoasca mai bine dupa ce au devenit parinti.

„A fost o perioadă în care nu că nu m-am înțeles… Dacă nu l-aș fi avut pe Noah îmi făceam bagajul și eram plecată în munți, închisă cu lacăt. A fost o perioadă în care efectiv îmi venea să fug de acasă. Noi am făcut copilul ăsta extrem extrem de repede pentru că nu ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste din aia nebunească. Bineînțeles că dacă nu ai timp… Cât pot să cunoști un om în 3 luni? Dacă ajungeam să-l cunosc, mă gândesc și pe partea cealaltă că n-aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. El este un om extraordinar, este minunat, are un suflet extraordinar de bun. Dar extrem de dificil. Și noi semănăm extraordinar de mult. Doi oameni care sunt la fel, s-au găsit, s-au îndrăgostit, au făcut un copil și abia pe urmă au ajuns să se cunoască. Și automat când ai început să mă cunoști și să văd și eu și să vadă și el, am avut o perioadă groaznică în care stai să te gândești ce e bine.” a spus Cristina.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *