George Burcea face noi delcaratii despre Andreea Balan

George Burcea face noi delcaratii despre Andreea Balan

Scandalul dintre George Burcea si Andreea Balan nu este nici pe departe spre final. Fostul sot al Andreei vorbeste despre articolele de presa in care este implicat. Acesta este de parere ca Andreea este in spatele tuturor acestor articole pentru a putea obtine custodia totala a fetelor lor.

Iata ce spune George Burcea

“Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la Fermă să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea, sau în viața ei, sau în exterior, îl vede ca pe un hook de presă. Iar acest lucru ( Andreea Balan a avut intentia de a pleca in vacanta cu fetele in afar tarii dar nu a putut avea parte de semnatura fostului ei sot deoarece acesta era la Ferma) a fost un hook de presă. Ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – care o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo. Și atunci, dacă lumea, la început era cu ea, după-aia, lumea a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început s-o critice și să zică: «Hai, mă, dar încă sunteți căsătoriți, relația, altă relație?» După care a zis: «Perfect! A plecat! Gata, asta fac! Știu. Îl bag înapoi în rahat! Știu ce fac! Fii atent: eu îi zic că îmi vreau fetele, disperată să plec și el nu-mi răspunde. Gata, ăsta e hook-ul, îmi iau oamenii înapoi». Te rog, ia-ți oamenii toți înapoi. Ia-i! Ia-i! Te rog frumos, ia-i! Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți”, a spus George in cadrul emisiunii “Ferma. Orășeni vs săteni”.

George a mai spus ca a anuntat-o pe Andreea inainte de a participa la emisiune “Eu, ca un tată responsabil și un fost soț responsabil ce sunt, am anunțat-o cu cel puțin o lună înainte. Când am anunțat avocații, am anunțat-o și pe ea, și pe mama soacră, și pe bonă, și pe cealaltă bonă. Și pe toată lumea am anunțat că eu voi pleca. Doar că știi care este chestia? Ea își dorește cu disperare să ia custodie totală. Și atunci, acest scandal din acest ziar este tocmai datorită faptului că ea își dorește cu disperare, și atunci: va fi încă o probă la dosar. «Vedeți? Eu am încercat și nu pot. D-asta am nevoie de custodie totală! Pentru că el nu răspunde»”, a declarat acesta.

Scandalul dintre George Burcea si Andreea Balan se intensifica tot mai mult. Relatia celor doi este tot mai tensionata si problemele par sa se iveasca la tot pasul. Cei doi vor fi nevoiti sa invete cum sa gestioneze situatiile stresante de dragul celor doua fete pe care le au impreuna.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *