Dieta Honey Hi – afla ce implica

Dieta Honey Hi - afla ce implica

Vrei sa slabesti si nu stii ce dieta sa adopti? Dieta Honey Hi este cea de care ai nevoie. Cu siguranta nu ai auzit prea multe informatii despre ea dar asta nu trebuie sa te sperie.

In cazul in care vrei sa scapi de un anumit numar de kilograme nu mai trebuie sa stai pe ganduri, adopta o dieta care sa te ajute in aceasta privinta cat mai repede posibil. In cazul in care esti multumita de modul in care arati atunci este total Ok. Este foarte important sa fim multumiti cu noi si sa avem o atitudine pe masura.

In cazul in care vrei o schimbare este momentul sa iei atitudine si sa adopti dieta cea mai potrivita pentru tine.

Ce este dieta Honey Hi

Putem incepe prin a-ti spune ca Honey Hi este un restaurant din Los Angeles in care se serveste mancare sanatoasa dar care este extraordinar de gustoasa. Kacie Carter si Caitlin Sullivan sunt cele doua prietene care au decis sa se implice in acest proiect.

„Mancarea noastra este plina de savoare, este ca o sarbatoare! Este plina de ingrediente proaspete, dintre care foarte multe legume”,  a mentionat Kacie.

In momentul in care sunt intrebate ce anume le-a inspirat in aceasta afacere raspunsul celor doua este simplu „Suntem inspirate zilnic de varietatea de alimente fresh din California, dar si de gastronomii internationale care sunt, de la sine, absolut divine!”.

Dieta Honey Hi se bazeaza pe foarte multe legume si fructe preparate sanatos dar care sunt extrem de gustoase.

Transforma dieta intr-un stil de viata

Atat Kacie cat si Caitlin au descoperit cat de importanta este alimentatia sanatoasa. Acestea s-au confruntat cu probleme grave de sanatate din cauza unui ritm haotic si din cauza unei alimentatii necorespunzatoare. Acestea spun ca dieta Honey Hi nu se bazeaza pe o anumita dieta ci pe un stil de viata propriu pe care trebuie sa il integram in vietile noastre.

„Schimbarile nu se intampla peste noapte. Este nevoie de ani intregi, nu de trei luni, pentru a vedea si simti beneficiile”, au mentionat acestea.

80% din farfuria ta trebuie sa fie plina cu legume

Aceasta este o idee importanta de la care porneste dieta. Legumele pot fi crude, fierte, coapte sau chiar murate. Trebuie sa te asiguri ca le incluzi in cea mai mare portie fie ca vorbim de pranz sau de cina.

Consuma tot mai multe legume, condimente sau fructe

Este foarte important sa nu te limitezi la o anumita gama de legume sau de fructe. Te vei plictisi la un moment dat sa consumi mereu aceleasi preparate, este mult mai interesant sa cumperi legume variate astfel incat sa ai parte de mai multe preparate. Poti chiar sa incerci ceva ce nu ai mai gustat pana acum.

Consuma ingrediente proaspete

Filosofia Honey Hi este foarte simpla, consuma cat mai multe ingrediente proaspete, nu ai nevoie de conservanti sau de ingrediente pe care nu le poti pronunta. Incearca sa iti cumperi legume si fructe proaspete astfel incat sa te bucuri de savoarea lor.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *