Meghan Markle a tinut un discurs impresionant despre moartea lui George Floyd

Meghan Markle a tinut un discurs impresionant despre moartea lui George Floyd

Meghan Markle a tinut un discurs emotionat la fostul ei liceu, Immaculate Heart High din Los Angeles.

Ce a declarata aceasta?

Ei bine, moartea lui George Floys a starnit numeroase proteste si manifestari. Meghan a vorbit deschis despre tot ce se intampla la ora actuala in lume si despre rasism.

„Am plănuit să vă spun câteva cuvinte la absolvirea voastră şi așa cum am văzut cu toții în ultimele săptămâni, ceea ce se întâmplă în țara noastră și în orașul nostru natal Los Angeles a fost absolut devastator.” a declarat aceasta.

Meghan a mai adus in discutie si ce s-a intamplat cu George Floyd si moartea nedreapta a acestuia „Îmi doream să spun lucruri corecte şi eram extrem de emoţionată că aş ajunge să fiu judecată. Însă, am realizat că singurul lucru greşit pe care îl putem spune este să nu spunem nimic. Pentru că viaţa lui George Floyd a contat, viaţa lui Breonna Taylor a contat, viaţa lui Philando Castile a contat şi viaţa lui Tamir Rice a contat. Aceeaşi situaţie în cazul oamenilor ale căror nume le cunoaştem, dar şi cei ale căror nume nu le cunoaştem.”

“Aveam 15 ani, era anul în care făceam voluntariat. Îmi amintesc faptul că una dintre profesoare mi-a spus când eram în liceu să îmi amintesc întotdeauna să pun nevoile altora înaintea fricilor mele. Asta a rămas cu mine de-a lungul întregii mele vieți și m-am gândit la asta mai mult ca niciodată în ultima săptămână”, a mai adaugat Meghan Markle.

Meghan s-a mai confruntat de-a lungul timpului si cu rezvolte din cauza rasismului „Îmi amintesc când aveam 11 sau 12 ani şi erau revolte în Los Angeles, care erau începute tot din cauza rasismului. (..) Asistăm la ceva identic acum. Vedem cum oamenii se unesc, sunt solidari.”

Aceasta a mai transmis ca este important ca tinerii sa discute deschis si sa nu mai permita sa se mai ajunga in aceeasi situatie „Știu că asta nu este festivitatea de absolvire pe care v-o imaginați. Vă puteți folosi vocea într-un mod mult mai puternic pentru că majoritatea dintre voi aveți 18 ani – sau urmează să împliniți 18 ani – așa că veți putea vota.”

„Sunt entuziasmată pentru ceea ce urmează să faceți în lume. Sunteți pregătiți și avem nevoie de voi. Vă voi încuraja pe tot parcursul vostru și vă trasmit felicitări pentru astăzi, pentru începutul pe care urmează să îl aveți în lume” a spus Meghan in incheierea discursului.

Meghan Markle a vorbit intotdeauna cu sinceritatea despre originile ei afro-americane si a discutat deschis despre problema rasismului. Aceasta a fost subiectul mai multor articole defaimatoare in momentul in care a intrat in atentia presei ca fiind iubita Printului Harry.  In acel moment Casa Regala a facut o declaratie in care a atacat atitutinea violenta a jurnalistilor de scandal.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *