Dieta Dukan, dieta de slabit pe etape

iubesti.ro

Ce este Dieta Dukan?

Dieta Dukan se numara printre acele diete de slabit despre care toata lumea vorbeste si ale carei rezultate sunt atat de bune si rapide incat nimeni nu crede ca este posibil pana nu incearca.

Evitati slabirea prin infometare!

Cu siguranta toate doamnele au incercat la un moment dat diverse metode, retete si diete ce promiteau pierderea kilogramelor in cel mai scurt timp, insa intarziau sa dea rezultate. In lumea dietelor exista intotdeauna controverse, insa majoritatea specialistilor se pun de acord asupra unui fapt: pentru a slabi in mod cat se poate de natural trebuie evitate pastilele sau dietele prin infometare.

Cum salbim eficient?

Slabitul eficient se face treptat si se mentine prin schimbarea obiceiurilor alimentare si stilului de viata. Dieta Dukan vine sa contrazica aceasta afirmatie. Se poate slabi si rapid si eficient, obtinand in acelasi timp un rezultat de durata. Cum?

Dieta Dukan pe etape

Dieta Dukan este inovativa prin simplul fapt ca aceasta imparte tot procesul de slabit pe cateva etape care asigura o experinta ce nu forteaza organismul si evita pe cat posibil aparitia carentelor in alimentatie. Conform celor care au folosit aceasta dieta, rezultatele dietei, pe perioade de pana la 16 saptamani, insumeaza in general o pierdere intre 15-20 de kilograme in functie de statura, metabolism si greutatea initiala.

Etapa 1: faza de atac – pana la 4 kg pierdute intr-o saptamana

Faza de atac este inceputul in forta al dietei Dukan, partea in care se pierd cele mai multe kilograme foarte rapid. Secretul acesteia consta in consumarea exclusiva a proteinelor. Exista nu mai putin de 68 de mancaruri cu continut mare de proteine, ce pot fi combinate in retete diverse pentru a trece mai usor de aceasta perioada. Perioada de atac dureaza intotdeauna doar 5 zile.

Etapa 2: faza de croaziera

Aceasta etapa adauga 32 de legume la lista de alimente ce pot fi consumate. Pentru a continua procesul de pierdere in greutate, aceasta perioada alterneaza zile cu consum exclusiv de proteine cu zile in care proteinele pot fi consumate in combinatie cu legumele. Durata acestei perioade trebuie sa fie de 3 zile pentru fiecare 2 kilograme ce trebuie pierdute.

Etapa 3: faza de consolidare

Aceasta este perioada cea mai vulnerabila pentru cei care apeleaza la dieta Dukan, corpul avant tendinta sa puna la loc greutatea pierduta. De aceea, aceasta faza este conceputa pentru a preveni efectul de ricoseu, reintroducand mancarurile pana acum interzise in mod treptat. Aceasta perioada trebuie sa dureze 10 zile pentru fiecare kilogram pierdut in perioada anterioara.

Etapa 4: faza de stabilizare permanenta

Aceasta dieta incredibila nu doar ajuta la pierderea kilogramelor in plus, ci si la schimbarea stilului de viata si obiceiurilor alimentare, astfel incat rezultatele sa se vada ani la rand. Faza aceasta nu are limita, ci este mai degraba o integrare a acestor obiceiuri in viata de zi cu zi, cu doar cateva reguli simple:

  • 3 linguri de tarate de ovaz pe zi
  • 20 de minute de miscare zilnic, fie ca este vorba de plimbari sau de urcatul scarilor in loc de a lua liftul
  • O zi pe saptamana, de preferinta intotdeauna aceasi zi, pentru a intra in rutina, trebuind tinut regimul din faza de atac.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *