Cum functioneaza capsula de slabit

capsule de slabit

Capsulele de slabit castiga popularitate in randul persoanelor supraponderale cu o rapiditate incredibila. In scurt timp de la lansare au devenit tipul principal de dieta al multor oameni. Ceea ce trebuie insa sa tineti minte, este ca aceasta capsula de slabit contine niste suplimente alimentare si functioneaza ca atare. Nu trebuie sa suplineasca un regim in intregime si nici exercitiile fizice, dar sa vedem cum functioneaza si cum ne putem bucura de efectul lor maxim, evitand efectele adverse.

1. Principalul efect al capsulelor de slabit este faptul ca acestea accelereaza metabolismul, grabind arderile de grasime din interiorul corpului. Cercetarile arata ca procestul de ardere a grasimilor este intensificat de 18 ori fata de rata normala a metabolismului.

2. Capsulele de slabit produc un tip de receptori B3 care sunt responsabili de reglarea metabolica, de cresterea insulinei din corp, cresterea sensibilitatii, cresterea activitatii tesutului adipos negru si scaderea celul alb, care este nociv organismului.

3. Scad pofta de mancare.

6. In timpul luarii capsulelor de slabit, este recomandat sa tinem sub control cantitatea de grasimi ingerate. Adica sa mancam regulat, 3 mese pe zi, insa acestea sa fie echilibrate in grasimi, pentru ca altfel veti suferi de dureri de stomac, puteti urma unele retete de slabit usoare mai mult cantitative.

8. Consumati produse bogate in vitaminele D, K si E in timpul dietei cu capsule de slabit si beti foarte multa apa, acestea vor ajuta la pastratea mineralelor din corp si la hidratarea continua.

9. Incercati sa faceti macar 30 de minute de exercitii zilnice, pentru a va asigura ca nu pierdeti din tesului muscular ci doar din cel adipos.

10. Respectati cu strictete orarul de luare al capsulelor de slabit pentru o eficienta optima, eventual in concordanta cu diete de slabit pe care le urmati, adica dupa mesele mai bogate.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *