Raed Arafat declara ca s-ar putea sa nu iesim din case pe data de 15 mai

Raed Arafat declara ca s-ar putea sa nu iesim din case pe data de 15 mai

Presedintele Kalus Iohannis a anuntat ca pe data de 15 mai restrictiile de circulatie vor fi ridicate insa va trebui sa purtam masti in spatiile inchise si in transportul in comun. Mall-urile, restaurantele si cafenelele vor ramane inchise dar saloanele de infrumusetare vor ramane deschise doar daca se vor respecta anumite reguli.

Ce a declarat Raed Arafat

„Ai nevoie de masuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetica. Nu poti nelimitat sa le tii inchise, trebuie sa -si reia activitatea, dar sub o forma noua. Posibil că nu vor avea zona de asteptare, trebuie sa te programezi, te duci direct la programare, stii ca esti asteptat. Ai intarziat, vine altul in locul tau, nu stai si astepti acolo. Te duci si te plimbi pe strada o jumatate de ora si te intorci, nu stai acolo. Zona de asteptare va deveni una sensibila, va trebui sa nu mai existe temporar. Trebuie sa se înteleaga ca ne gandim cu colegii specialisti la acest domeniu, la masuri punctuale, pe diferite domenii, care trebuie sa fie luate ca masuri compensatorii la masurile de relaxare”, a mentionat acesta.

Daca situatia se inrautateste atunci s-ar putea ca relaxarea restrictiilor sa nu mai aiba loc pe 15 mai asa cum a anuntat  Presedintele Klaus Iohannis.

„Nu putem astazi, cand suntem inca in aprilie, sa spunem ca pe 15 mai vor fi luate cutare masuri. Sunt unele deziderate, pe care nu trebuie să le transformam in sperante pentru oameni până nu vedem cum evoluează în urmatoarele doua saptamani și care depind foarte mult de respectarea măsurilor care sunt impuse in perioada asta. Mai avem aproximativ doua saptamani și către sfarsitul celor două saptamani, inainte de 15 mai, o sa se cristalizeze realmente situația, ce decizii vor fi luate, ce poate fi relaxat. Sper ca oamenii sa ne inteleaga. Acest lucru e foarte greu de facut si daca acum incepem sa dam masuri clare care vor fi luate, că sigur se va lua, înseamnă că noi păcălim oamenii sau suntem iresponsabili. Trebuie sa asteptam sa ne apropiem cat de mult de perioada respectiva ca sa spunem ce masuri se vor lua”, a mai mentionat acesta.

Raed Arafat a mai declarat ca data de relaxare s-ar putea sa nu mai fie 15 mai. „Daca vedem ca situatia se înrautateste, s-ar putea sa nu mai fie 15 mai”.

„Noi insistam sa se respecte toate regulile. Daca vedem ca situatia merge altfel decât speram, poate ca masurile pe care am vrut sa le luam nu le mai luam. Trecem printr-o perioada dificila, dar mai avem de rabdat doua saptamani. Daca astea le rabdam si vedem in data de 15 ca situatia e chiar ok, atunci e un lucru bun pentru toti ca pot incepe masurile de relaxare graduală, cu masurarea impactului intre masurile respective si luând măsurile cele mai putin riscante la inceput si, incet-incet, crestem gama masurilor de relaxare. Daca incepem inainte de 15 si ne bucuram o saptamana ca nu a fost nimic si brusc ne trezim intr-o saptamana – doua ca avem deja mii de cazuri, ca avem sute de cazuri în Terapie Intensiva si ne transformam in alt scenariu, va fi mult mai rau”, a mai mentionat Raed Arafat.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *