Iubeste, iubeste, iubeste…

Iubeste, iubeste, iubeste...

Omul e inzestrat de Dumnezeu cu foarte multe calitati dar si cu defecte. In general, specia umana isi dezvolta mult mai mult defectele care oricum erau destul de evidente. Am observat ca in general se incearca crearea unei bariere, a unui zid de protectie care sa nu permita nimanui sa se apropie prea mult de locul cel mai sensibil.

Era o vorba cum ca dragostea e oarba, dar casnicia ii reda vederea. Nu stiu cat de adevarata e aceasta afirmatie dat fiind faptul ca nu am avut inca ocazia sa zic Da in fata ofiterului starii civile(sper totusi sa am oportunitatea aceasta :D). Revenind insa la subiect, din punctul meu de vedere trebuie sa fi blang, gingas, tern, in asa fel incat sa poti patrunde prin zid si sa ajungi unde e cel mai greu. E adevarat ca nu multi reusesc.

Rezultatul? Relatii superficiale, dar de ce nu, pana la o anumita varsta? Viata trebuie traita. Totusi, ajungem la un moment dat cand ne dam seama ca am realizat multe pe plan profesional, insa pe plan familial nu exista nimic pentru noi. Bineinteles ca o sa ne intrebam de ce am inchis portile inimii? De teama sa nu fim raniti, sau sa nu mai suferim… e si asta un raspuns. Insa cine nu se indragosteste macar o data, nu sufera si cine nu sufera nu iubeste. E nebunie sa iubesti, dar macar iubeste nebuneste!!!!

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *