Actrita Naya Rivera a murit inecata

Actrita Naya Rivera a murit inecata

Naya Rivera este o actrita cunoscuta care a decedat la varsta de 33 de ani in urma unei experiente tragice. Pe data de 8 iulie actrita a fost data disparuta de autoritatile din Ventura, California dupa ce fiul ei a fost gasi singur intr-o barca care plutea pe Lacul Piru.

Autoritatile care s-au ocupat de acest caz au mentionat ca actrita a inchiriat o barca pe 8 iulie la ora 13 si trei ore mai tarziu, fiul ei Josey a fost gasit singur in barca.

Descopera mai multe despre acest tragic eveniment

Seriful Bill Ayub din Ventura County a dezvaluit ce a spus Josey despre accident „Știm, după ce am discutat cu fiul ei, că el și Naya au înotat împreună în lac, la un moment dat în călătoria lor. În acele momente, fiul ei a descris cum a fost ajutat să urce în barcă de către Naya, care l-a împins din spate în barcă”. El le-a spus investigatorilor că „s-a uitat apoi în spate și a văzut-o pe mama lui cum a dispărut în apele lacului”. Seriful a mai mentionat ca exista numerosi curenti in acel lac care apar dupa amiaza „Ideea este că e este foarte posibil ca barca să fi fost purtată de curenți, nefiind ancorată, iar Naya a avut suficientă putere să își urce fiul în barcă, dar nu și pentru a se mai salva pe ea”a mai mentionat acesta.

Autoritatile medicale de la The Ventura County Medical Examiner au confirmat identitatea actritei dupa efectuarea autopsiei „Rezultatele autopsiei confirmă înecul și starea în care a fost găsit corpul coincide cu cea a momentului în care ea a fost dată dispărută”, se mai arată în actele obținute de E! News. „În cadrul autopsiei nu au fost identificate răni sau alte procese cauzatoare de moarte. Nu există niciun semn, atât din investigație cât și din autopsie, a faptului că drogurile sau alcoolul ar fi jucat vreun rol în acest deces” au declarat acestia.

Familia indurerata a actritei  a dat publicatii prima declaratie dupa ce vedeta a fost declarata decedata „Suntem foarte recunoscători pentru valul de dragoste și rugăciuni pentru Naya, Josey și familia noastră, din ultima săptămână. În timp ce plângem pierderea frumoasei noastre legende, suntem binecuvântați să îi onorăm moștenirea nemuritoare și spiritul ei hipnotic. Naya a fost un talent extraordinar, dar a fost o persoană și mai uimitoare, mamă, fiică și soră”, se mentioneaza in declaratie.

Mai mult de atat, familia vedetei si-a arata recunostinta fata de autoritatile care au cautat-o timp de 6 zile „Mulțumim femeilor și bărbaților de la Departamentele de șerifi de la Ventura, Tulare și San Luis Obispo pentru dedicarea lor și eforturile necontenite de a o găsi pe Naya. Ne exprimăm recunoștința nețărmurită și laudele pentru eroina care a găsit-o. Mulțumim prietenilor ei, colegilor și fanilor pentru susținerea constantă. Raiul a câștigat îngerul nostru jucăuș. Vă rugăm respectuos să ne respectați intimitatea în timpul acestor momente dificile”, se incheie declaratia facuta de familia actritei realizata prin reprezentantul oficial al vedetei.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *