De ce pudra proteica vegana?

De ce pudra proteica vegana
Rate this post

Pudra proteica vegana este o sursa importanta de elemente esentiale. In alcatuirea acestor produse intra plante precum: legume, fructe, cereale, nuci, seminte. Mazarea si orezul brun sunt unele dintre produsele-minune ce pot fi transformate in pudra proteica. De ce nu se fac, de regula, produse dintr-o singura planta? Pentru ca atunci cand pudra este realizata din mai multe tipuri de plante, se obtine o sursa completa de aminoacizi, adica va contine cei 9 aminoacizi esentiali. Spre exemplu, produsul Optimum Nutrition Gold Standard 100% Plant Vegan 684g, din proteine din mazare si orez brun asigura 100% din necesarul zilnic de vitamina C, fiind de mare ajutor pentru dezvoltarea musculaturii.

Proteina vegana, un ajutor important pentru sanatate si stare de bine

Un alt produs foarte apreciat este si Weider Vegan Protein 750 g care poate fi inclus in alimentatia persoanelor vegetariene. Are o valoare nutritionala comparabila cu proteina din zer, proteina principala din acest produs este izolatul de mazare (Pisane C9), ce este imbogatita cu legume, cereale si fructe pentru o valoare biologica ridicata si o digestie usoara.

Proteinele vegane sunt foarte utilizate  pentru ca ajuta la pierderea in greutate, reducand apetitul. Ele sunt mai satioase decat grasimile si carbohidratii, prin urmare se reduce aportul de calorii.

Persoanele care consuma aceste produse pot observa o imbunatatire a tolerantei, spre deosebire de proteinele animale. Pentru ca nu contin lactoza, proteinele vegane reduc simtitor intolerantele sau sensibilitatile la aceasta substanta. De asemenea, pudrele proteice din plante sunt o sursa bogata in fibre, care ajuta la reglarea tranzitului intestinal si la mentinerea unei greutati normale. Tot fibrele au un rol important in satietate, astfel ca oamenii vor manca mai putin si se vor mentine in forma foarte buna.

Dupa cum se stie, vitaminele si minerale sunt esentiale pentru buna dezvoltare si functionare a organismului. Pudrele naturale au un continut bogat in micronutrienti, care ajuta alimentatia de zi cu zi sa fie echilibrata si completa, mai ales in cazul in care oamenii practica un sport de performanta care necesita un aport crescut de substante hranitoare.Pudrele proteice veganese pot gasi pe site-ul KiwiGym!

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *