Cum alegi cea mai buna bicicleta pentru sport acasa

bicicleta eliptica pentru acasa
Cum alegi cea mai buna bicicleta pentru sport acasa
5 (100%) 3 votes

Cu totii indragim bicicleta. Este primul vehicul pe care l-am folosit atunci cand eram copil. Si am invatat repede sa merg pe bicicleta.

Prima bicicleta a fost inventata in 1818 de catre Baronul german Karl Drais von Sauerbronn si se numea “masina de alergat”. Era din lemn si nu existau pedalele. Lucrurile au evoluat iar in 1865 a aparut din nou in atentia publicului. Era o noua creatie imbunatatita si era numita “velocipede”, dar in termini populari i se spunea “bone shaker” (scuturator de oase). Pedalele i-au fost aplicate pe roata din fata.

In prezent oferta este atat de larga incat s-au realizat si biciclete pentru oameni extrem de ocupati sau pentru cei care sufera de anumite afectiuni si nu au voie sa-si “scuture oasele” pe bicicleta, in parc sau in oras. Este vorba de bicicleta pentru uz casnic, cum mai este numita ea, sau bicicleta pentru sport acasa. Afla care este sportul dorit si alege cea mai potrivita bicicleta.

Gama este foarte larga si daca doriti sa alegeti cea mai buna bicicleta pentru a face sport acasa, atunci trebuie sa va ganditi bine pentru ce fel de sport o sa practicati.

Bicicleta eliptica pentru brate si picioare

bicicleta eliptica pentru acasa
Daca sunteti o persoana sportiva, care nu sufera de nicio afectiune a spatelui sau a membrelor, dar timpul nu va permite sa mergeti cu bicicleta in parc sau in oras, atunci va puteti cumpara o bicicleta eliptica sau o alta bicicleta pentru fitness.

Cu bicicleta eliptica lucrezi si muschii bratelelor si ai spatelui. Celelalte biciclete iti intaresc doar musculatura picioarelor. Ea este o bicicleta magnetica care are doua brate mobile ce inlocuiesc ghidonul. Bicicleta eliptica are 3 modele: cu motor in fata, cu motor in spate si cu motor pe centrul bicicletei.

Modelul cu motor in spate este cel mai cumparat pentru sport acasa. Important este sa urmariti numarul de programe de care dispune.
Ciclism de performanta la tine acasa.

Bicicleta magnetica

O alta bicicleta pentru fitness este bicicleta magnetica. Pe aceasta o puteti regla la trepte diferite de dificultate pentru pedalat.

Oricine poate face sport acasa.

bicicleta eliptica
Daca aveti probleme de sanatate si suferiti de afectiuni ale spatelui, sau de probleme articulare, atunci va recomand bicicleta pentru sport acasa.

Este o bicicleta medicinala, folosita in general de cei in recuperare, sau de persoane de toate varstele pentru exercitii usoare. Aceste exercitii sunt pentru imbunatatirea ritmului cardiac, pentru intarirea musculaturii, dar ritmul este constant si nu alert.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *