Afla de la ce a pornit scandalul dintre Zayn Malik si Yolanda Hadid

Afla de la ce a pornit scandalul dintre Zayn Malik si Yolanda Hadid
4.8/5 - (5 votes)

Conflictul dintre Zayn Malik si mama lui Gigi, Yolanda Hadid este de cateva zile in atentia intregii lumi. Mama lui Gigi, Yolanda sustine ca Zayn a lovit-o si se gandeste serios sa faca o reclamatie la politie.

Motivul acestui scandal de proportii

Conflictul dintre Zayn Malik si Yolanda a pornit din cauza unei fotografii pe care Yolanda a postat-o pe cantul ei de Instagram  cu Khai, fiica lui Zayn si Gigi.

Cantaretul i-a reprosat Yoalndei ca a postat acea fotografie in care se vede chipul micutei Khai chiar daca Yolanda a sters fotografia, se pare ca nu a scapa de furia artistului.

Atat Gigi cat si Zayn au postat fotografii cu fiica lor dar nu i-au aratat niciodata chipul. „În luna ianuarie, Yolanda a publicat din greșeală o fotografie în care se putea vedea chipul lui Khai și Zayn a înnebunit – este foarte protector și ține la intimitatea fiicei sale, era extraordinar de nervos”, a declarat unul dintre prietenii cantaretului. „Yolanda nu a înțeles care a fost problema, însă Zayn – și Gigi – se opun categoric ca fiica lor să fie fotografiată și de aici au început toate problemele și a dus la începutul tensiunilor dintre ei.” a mai spus acesta.

Gigi, in varsta de 26 de ani a facut prima declaratie cu privire la acest subiect prin intermediul reprezentantului ei oficial „Singurul lucru pe care Gigi se concentrează în acest moment este pe ce este mai bine pentru Khai. Ea roagă să îi fie respectat dreptul la intimitate în această perioadă”, a declarat acesta.

Surse apropiate cuplului sustin ca cei doi nu mai formeaza un cuplu. Nu se stie insa daca acest conflict a dus la despartite.

„Ei nu mai formează un cuplu în acest moment. Totuși, ei sunt buni părinți în continuare. Sunt co-părinți. Yolanda este, bineînțeles, foarte protectoare în ceea ce o privește pe Gigi. Vrea numai ce este mai bun pentru fiica și nepoata ei”, au declarat prieteni buni ai cuplului.

Cantaretul a negat ca a avut loc o astfel de altercatie. In plus, acesta a transmis ca aceste tipuri de probleme se pot rezolva in familie si nu in public.

Declaratia oferita de Zayn Malik, in varsta de 28 de ani a fost publicata pe contul sau de Twitter.

Artistul a precizat urmatoarele „Așa cum voi toți știți eu sunt o persoană privată și îmi doresc foarte mult să creez un spațiu sigur și privat în care fiica mea să crească. Un loc unde probleme private dintr-o familie nu sunt aruncate în vâzul lumii pentru ca toți să le descoasă și să le analizeze. Încerc să protejez acest spațiu al ei așa că am ales să nu contest acuzațiile care ies la lumină din cauza unei discuții în contradictoriu pe care am avut-o cu un membru din familia partenerei mele, care a intrat în casa noastră atunci când partenera mea lipsea, în urmă cu câteva săptămâni”.

„Aceasta a fost și ar trebui să rămână o problemă privată”, a continuat acesta, „însă se pare că în acest moment există o diviziune și în ciuda eforturilor mele de a reveni la un mediu de familie liniștit care să ne permită să fim co-părinți fiicei noastre în modul în care ea merită, acest incident a ajuns cumva în presă”.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *