Planurile Simonei Halep pe anul 2022

Planurile Simonei Halep pe anul 2022

Planurile Simonei Halep pe anul 2022 sunt foarte ambitooane. Sportiva se afla in Australia  in asteptarea turneului Australian Open care se va desfasura intre 17 si 30 ianuarie. Jucatoarea a pierdut finala de la Grand Slam in anul 2018. Situatia din prezent este destul de diferita deoarece jucatoarea si-a revenit dupa multiple accidentari.

Care sunt planurile Simonei pentru 2022?

Principalul obiectiv al Simonei Halep este acela de a reveni in top 10 in clasamentul WTA. Sportiva a ocupat locul 1 in acest clasament timp de 65 de saptamani. In prezent, vedeta ocupa locul 20 in clasamentul oficial al tenisului feminin.  „E obiectivul meu principal şi, de fapt, e singurul obiectiv. Tot ce va veni pe lângă va fi un bonus şi vom vedea. Dar principalul obiectiv e revenirea în Top 10.” a spus SImona.

Simona Halep a implinit frumoasa varsta de 30 de ani dar a declarat ca nu isi simte cariera ca s-ar apropia de final. Planurile sale este sa joace tenis la cel mai inalt nivel pentru cativa ani de acum inainte.

„La un moment dat, m-am gândit că se apropie de final, dar, sincer, după această perioadă de pregătire şi având în vedere cum mă simt acum, cred că mai pot juca câţiva ani. Soţul meu mă susţine în acest sens, familia la fel. Echipa mea îmi spune că, în continuare, sunt suficient de bună, încât să mă bat cu rivalele mele, aşa că nu mă gândesc la retragere. Vreau doar să mă bucur şi să dau tot ce am mai bun pentru că ştiu că mai am o şansă.” a mai spus Simona.

Sportiva a mai spus ca este motivata de dorinta de a vedea cat de competitive a redevenit dupa accidentare.

„Să văd cât de competitivă pot fi, în continuare, cât de mult pot câştiga. Sunt motivată să dau tot ce am mai bun, în fiecare zi. Mă bucur, în continuare, de tenis şi de turnee. Sunt exigentă cu mine. Am un staff bun şi oameni de treabă în jurul meu. Asta e motivaţia mea. Nu mă motivează un singur lucru anume, cum ar fi obţinerea unui rezultat sau câştigarea unui turneu.” a declarat Simona.

Sportiva isi mentine optimismul si declara ca s-a pregatit intens pentru revenire „Acum sunt foarte mulţumită cu pregătirea mea şi, sincer, sunt încrezătoare în privinţa viitorului.”  a mai spus aceasta.

Cu toate astea se pare ca planurile Simonei Halep pentru anul 2022 ar putea fi destul de greu de atins din cauza jucatoarelor mai tinere si mai puternice care pot castiga turnee importante.

„Cred că s-a schimbat mult comparativ cu acum cinci ani. Cred că e o competiţie mai deschisă şi că jucătoarele tinere sunt mai puternice şi pot câştiga turneele importante. E dificil orice meci, fie că îl joci în primul tur, în turul doi sau în semifinale. Nivelul e foarte ridicat şi cred că e bine, e bine pentru tenis. Acest an va fi foarte interesant. Abia aştept acest sezon şi pentru a vedea dacă pot rezista la nivel înalt.” a spus la final Simona.

 

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *