Cum iti poti transforma mintea si fizicul cu pilates

Pilates-ul te ajuta sa iti transformi mintea si fizicul. Acesta este benefic pentru diminuarea durerilor, iti poate imbunatati postura mai ales daca stai o zi intreaga la birou si iti va lucra muschii abdominali.

Poti ameliora stresul si tensiunea in doar 45 minute de antrenare.

Pliates a fost creat de Joseph Pilates in anul 1920 cu scopul de a-ti antrena musculatura dar si de a imbunatati flexibilitatea. Poti practica pilates atat intr-un studio cat si acasa sau in natura.

Pentru a practica pilates ai nevoie de o saltea si de un echipament adecvat. Pilates este recomandat pentru toata lumea, femeile , copii, varstnicii sau dansatorii care doresc cele mai bune rezultate.

Trebuie sa mai stii faptul ca pilates iti intareste si iti destinde musculatura. Intarirea muschilor se face prin anumite exercitii. Practicand pilates in mod constant vei avea parte de o musculatura mai frumoasa cu fibre lungi, flexibile si detensionate. In plus, poti combina Pilates cu anumite parti din Yoga ca sa poti avea un efect complet de antrenare si de relaxare a musculaturii si a psihicului.

Cu Pilates iti poti creste felxibilitatea, controlul dar si echilibrul.

Din centrul corpului vin echilibrul, controlul si coordonarea miscarilor. Prin pilates isi poti activa echilibrul si controlul si sa il mentii activat. Tehnicile de respiratie sunt esentiale. Ca si la Yoga trebuie sa respiri mai mult toracal. Respiratia toracala este mai sanatoasa decat cea abdominala. Fiecare exercitiu pe care il faci are nevoie de o o respiratie cat mai profunda. Practic trebuie sa inveti cand sa inspiri si cand sa expiri.

Vei avea parte de rezultatele pe care le doresti abia dupa 3 – 4 saptamani de antrenament. Bineinteles ca trebuie sa adopti si o dieta echilibrata. Vei observa ca dupa toate aceste antrenamente si dupa dieta tinuta vei  avea o remodelare placuta a corpului. Abdomenul si picioarele vor fi mai tonifiate dar si zonele cu cele mai multe probeleme fesele si coapsele vor arata mai bine.

In ceea ce privesc beneficiile mentale, trebuie sa stii ca pilatesul iti ofera o stare de bine. Vei reduce considerabil stresul si vei avea parte de mai multa energie. Foarte multe personae aleg sala de forta pentru a-si lucra musculatura alaturi de un instructor, in schimb practicand pliates chiar si la tine acasa vei avea parte de cele mai bune rezultate. Recomandat este ca la inceput sa urmaresti cateva filmulete pe internet pentru a vedea cum se fac corect exercitiile. Principiul tuturor acestor exerciti consta in forta interioara situata in zona dintre buric si osul pubian.

Pilates este o metoda folosita de foarte multi antrenori si dansatori care doresc sa arate bine si sa isi relaxeze corpul. Acesta se focuseaza pe interactiunea dintre corp si minte. Este foarte important sa practici sport cel putin 30 de minute pe zi pentru a avea parte de o viata sanatoasa. Atat mintea cat si musculatura trebuie sa fie antrenate. Alege un stil de viata sanatos si vei vedea ca rezultatele nu vor inceta sa apara. Pilatesul este recomandat pentru persoanele care vor sa isi dezvolte musculatura si sa reduca stresul.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *