Cristina Ich momente groaznice la aeroport

Cristina Ich momente groaznice la aeroport

Cristina Ich a trecut prin momente groaznice atunci cand s-a intors in Europa din Mexic. Acesta a fost in vacanta alaturi de iubitul ei, Alex Piturca.  Diva a ramas fara bagaje si era sa fie batuta.

Clipe de groaza la aeroport

Cristina a povestit in detaliu cele intamplate pe Instastory si a descris aceasta intamplare ca fiind una nefericita. Pe langa toate certurile avute cu pasagerii, Cristina a mai fost lasata cu ochii in soare si de catre partenerul ei.

„Mi-a fost puțin frică, trebuie să recunosc, nu sunt așa smardoaică” a declarat aceasta.

Cristina urma sa plece in excursie cu Piturca Junior in Austria insa nu a mai putut ajunge acolo deoarece acesta a parasit-o. „Frate, ce pretenții să ai de la străini, când ăla care îți e aproape e mai rău decât unul străin. Bineînteles că nu mi-a mai trebuit Austria, nu mi-a mai trebuit absolut nimic. Alex a plecat la munte și eu am rămas singură în aeroport. Asta era ideea. Mă rog, dar nu era problemă că… dar nu voiam să-mi dea una în față”.

Ajunsa in tara, Cristina a povestit totul pe pagina ei de Instagram.

„Până chemam poliția… îmi era frică, dacă îmi dă una, mă lasă lată clar. La final mi-am auzit ceva de genul: «Tu ești vinovată, dragă! Trebuia să taci. Vezi, de asta îți iei bătaie, că nu taci». Eu așa sunt, eu prefer să-mi iau bătaie. Nu, nu prefer, dar vă dați seama că nu mi-am imaginat că sunt doi de trei metri după ele. Erau două românce și doi ruși”;

„Chiar nu mi-am imaginat că poate să vină la tine și să… Aia cu care m-am certat, eram cu două capete mai înaltă decât ea și nu era problemă. Dar când i-am văzut pe ăia, am zis: «Acum rămân fără nas». Mi-a fost puțin frică, trebuie să recunosc, că nu sunt așa smardoaică”;

„Sincer, să ajungi să te bați cu femei prin aeroport, chiar nu e ok. Bine, dar nu putea să se întâmple asta decât la români. Așa mai plâng eu, să mă descarc, dar îmi revin repede. Eu sunt foarte puternică, poate să mi se întâmple orice, am trecut prin prea multe chestii ca să mă dărâme ceva de genul ăsta”.

Toate experientele neplacute traite de Cristina Ich in aceasta perioada nu pot decat sa o faca mai puternica si mult mai sigura pe ea. Chiar daca incidentul nefericit a avut intr-un loc neasteptat diva a reusit sa iasa cu bine din toate cele intamplate.

Cristina Ich si Alex Piturca formeaza un cuplu de o perioada buna de timp. Acestia au impreuna si un baietel pe nume Noah Alexandru. Despartirile de-a lungul timpului i-a adus pe cei doi in centrul atentiei. Gelozia este prezenta mereu in relatia celor doi dar iubirea a fost intotdeauna mai puternica. Acestia au reusit sa construiasca o frumoasa relatie impreuna bazata pe iubire si respect. Chiar daca lucrurile nu au fost intotdeauna roz cei doi nu s-au ferit sa isi declare dragostea in public.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *