Cum sa mentii romantismul intr-o relatie

Cum sa mentinem romantismul intr-o relatie

Oricat de urat ar suna, nu putem totusi sa negam ca dupa un anumit timp, romantismul dintre doua persoane care sunt impreuna de ceva timp, dispare sau tinde sa se evapore. Par asa departe zilele cand stateati si vorbeati despre toate nimicurile, cand va faceati surprize spontane, cand aveati sentimentul ca nu va mai saturati unul de celalalt.

Factori precum stresul, viata agitata, familiaritatea contribuie la eliminarea romantismului.

Oricat de banal si cliseu ar suna, comunicarea este si va ramane cea mai importanta intr-o relatie. Cum sa mentii o linie de comunicare deschisa intre tine si partener?

Incercati sa gasiti timp in fiecare zi sa vorbiti despre cum v-ati petrecut ziua.

Sunati-va macar o data pe zi sa va spuneti „te iubesc”.

Faceti-va mici surprize, gesturi banale, dar care pentru voi au o semnificatie. Lucrurile mici conteaza.

Normal ca un buchet imens de flori, o cutie cu ciocolata favorita, niste bijuterii minunate si nopti petrecute in oras sunt de asemenea o modalitate buna de a mentine romantismul viu.

Dar trebuie sa stiti ca un biletel cu „ma gandeam la tine”, un masaj, pregatirea felului de mancare favorit al partenerului, sau o simpla plimbare in parc, inseamna la fel de mult ca cele de mai sus. Cu conditia sa existe iubire bineinteles…

Nu incetati sa iesiti, sa vorbiti despre orice, ca la inceputul relatiei…chiar daca aveti copii si alte obligatii, in fiecare luna incercati sa va dedicati timp sa iesiti, sa va distrati, sa va deconectati de toate. Luati cina in oras, mergeti la un film, sau chiar sa dansati in club.

O alta modalitate de a pastra viu romantismul intr-o relatie, este sa va amintiti mereu ce v-a atras la persoane de langa dvs. Mentinand mereu vie aceasta amintire, va va ajuta sa apreciati dragostea pe care o impartiti.

Nu este usor sa mentii romantismul aprins intr-o relatie, mai ales in societatea agitata de azi, cand ti se pare ca nu mai ai timp pentru nimic. Romantismul presupune timp si efort din partea ambilor parteneri. Dar atata timp cat exista dragoste, nimic nu va fi prea greu..

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *