Cand stii ca iubesti?

Cand sti ca iubesti si te iubeste

Este o intrebare fireasca..te intalnesti cu cineva de ceva timp, te simti bine cu persoana respectiva, te gandesti incontinuu la ea desi ati petrecut foarte mult timp impreuna..dar cand iti dai seama daca te-ai indragostit?

Dragostea este un sentiment foarte frumos, toti ne dorim sa avem parte de acest sentiment, dar trebuie sa fim siguri de sentimentele noastre, pentru uneori putem sa o confundam cu o pasiune profunda.

Si atunci cum putem sa ne dam seama daca ceea ce simtim este dragostea adevarata? De unde stim ca persoana de langa noi nu se afla doar in gandurile noastre ci si in inima noastra?
Ei bine, daca dimineata devreme te trezesti ca te gandesti la persoana de langa tine: ce face, cum arata, o fi plecat la munca..Daca atunci cand ti se intampla un lucru bun, abia astepti sa imparti cu cel de langa tine..daca nu irositi niciun moment pentru a fi impreuna, chiar si numai daca va uitati la TV…ei bine acestea sunt semne clare ca sunteti indragostiti.
De asemenea, in momentul in care nu mai esti egoist..esti indragostit. Nu te mai gandesti doar la tine, ci mai mult la binele persoanei din viata ta.

Cand incepi sa te gandesti la cum ar fi viata ta alaturi de acea persoana..si realizezi ca nu vezi asta ca pe o corvoada, ci ti se pare o idee minunata…Cupidon cu siguranta te-a sagetat.
Desi esti inca constient ca exista persoane mai frumoase si mai interesante decat persoane de langa tine, pe tine nu te mai intereseaza altcineva, pentru ca acea persoana are tot ce iti doreai.

Daca dupa sase luni, care se spune ca reprezinta perioada de pasiune nebuna, inca mai exista focuri de artificii intre voi si pasiune, atunci vorbim despre iubire cu acte in regula. Asta inseamna ca angajamentul dvs. pentru persoana de langa dvs. este absolut.
Daca exista respect, admiratie si incredere pentru aceasta persoana, atunci fiti siguri ca exista si dragoste.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *