Trista?…

Trista si suparata

De foarte multe ori ne simtim tristi, deprimati, iritati de faptul ca oricat am incerca sa depasim problemele care apar in viata de zi cu zi, ne este extraordinar de greu daca nu chiar imposibil in unele situatii. Cum ai rezolvat o problema, instantaneu te trezesti cu alta pe cap. Daca nu mai e problema cu banii, atunci e problema cu persoana iubita; daca nu mai e cea cu mama, e cea cu tata; daca nu mai e cea cu sora, e cea cu fratele, si tot asa. Azi sunt trista. Am avut cateva zile de relaxare inainte, desi nu am fost lasata in pace nici atunci, dar macar au fost putin mai lejere. Cum m-am intors, cum au aparut toti oamenii care sa imi faca viata imposibila.

Trebuie sa ma duc la faculta si nu trebuie sa vada nimeni ca sunt trista. Nu vreau sa le dau satisfactie. Asa suntem noi femeile. Ascultam o melodie mai vesela, niciodata una lenta cand suntem asa, si ne pregatim inca o data si inca o data sa dam piept cu viata care ne asteapta pentru inca o batalie. Suntem parca nu numai tristi ci si dezamagiti de atatea probleme care ne trezesc atatea sentimente contradictorii. Ma hotarasc sa imi pun un zambet pe fata in loc de fond de ten, niste cuvinte haioase in minte sa ii fac pe cei din jur sa zambeasca in loc sa ma dau cu blush si ma gandeam sa imi alung gandurile negre punandu-mi rimelul cel de toate zilele.

Am incredere ca cineva acolo sus ne iubeste iar bunica, o persoana simpla dar care emana numai bunatate si dragoste imi spunea ca Dumnezeu nu ne da niciodata mai multe necazuri decat puteam noi sa ducem. Daca alegem drumul mai simplu nimeni nu va fi mandru de noi. Nu trebuie sa ne dam batuti.asa de usor. Luptam pentru viata pentru ca si viata lupta pentru noi.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *