Tu cum iti seduci iubitul?

cum il seduci

Fie ca esti la inceputul unei relatii, fie iti doresti sa reimprospatezi lucrurile pentru ca ti-e teama sa nu se ajunga la monotonie, fie ca iti doresti o bijuterie si vrei sa il faci sa o cumpere pentru tine, sau poate iti doresti sa il impaci dupa o cearta, sa iti seduci iubitul sau sotul este un lucru care va bucura pe amandoi.

Intr-un studiu realizat de curand, s-a demonstrat faptul ca europenii fac s** abia o data pe saptamana. Cei care fac s** cel mai des sunt francezii, o data pe zi, germanii urmandu-I de aproape. In aceleasi studiu, se dezvaluie ca europenii nu se feresc in a-si pune in practica fanteziile s*****.

Stiai ca fantezia cel mai des intalnita in randul femeilor este ca acestea sa faca s** intr-un loc neconventional? E un procentaj destul de mare al femeilor care isi asuma aceasta fantezie si anume 40 %, iar 15 % dintre femei sustin ca fantezia lor s***** este legata de o partida de s** in 3. Asadar, nu cred ca iti este greu sa iti seduci iubitul, deoarece femeile sunt mult mai emancipate decat vrem sa recunoastem.

Iata cateva sugestii prin care il poti inebuni :

Pregateste-i o cina romantica in doi, cu lumanarele, cu vin rosu care sa luceasca in lumina diafana a lumanarilor parfumate, cu mancarica preparata cu manutele tale pentru ca el sa vada cat de mult te preocupi de el, imbracata sumar cu o lenjerie s***, uimitoare, pe care o poti achizitiona de aici, pentru ca se stie ca e mult mai incitant pentru un barbat sa vada corpul iubitei printr-o lenjerie semi-transparenta si trebuie sa il lasi pe el sa descopere ceea ce este sub acea lenjerie. Va simti va ii oferi atentie si ca esti atenta la nevoile sale si va fi atat de incantat de ceea ce ai realizat, incat nu va avea putere sa iti refuze orice cerinta ai avea. Daca ai pus in practica ceea ce ai citit aici si pe langa toate acestea ii mai oferi si un cadoul de aici sa fii sigura ca se va simti apreciat si nu va simti nevoia unei alte persoane.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *