Iata cum nevoia de control iti poate distruge relatia

Iata cum nevoia de control iti poate distruge relatia

Nevoia de control este un mecanism de aparare si poate sa iti distruga relatia. Acest mecanism de aparare nu are cum sa te ajute sa ai parte de o relatie mai buna si cu atat mai putin sa iti intareasca relatia pe care o ai cu partenerul tau.

Cu siguranta aceasta nevoie de control iti va distruge relatia iar partenerul tau nu isi va mai dori sa aiba nicio legatura cu tine.

Iata cum nevoia de control iti distruge relatia

Nu vei fi niciodata multumit

Controlul are si o latura de perfectionism care este aplicata din plin asupra ta si asupra partenerului si una de critica. Din aceasta cauza florile de la partenerul tau nu vor fi niciodata suficient de frumoasa iar cadourile oricat de mult s-ar stradui vor fi banale. Iesirile in oras cu el pot fi plictisitoare si lista poate continua. Tot timpul te vei gandi ca tu faci ceva mai bine si mai inspirat.

Totul trebuie sa fie la linie

Daca vrei ca totul sa fie la linie si esti stresata si iti verifici de foarte multe ori partenerul atunci nu are cum sa mearga relatia. Un partener care nu se inscrie in tipare se va lovi permanent de conflicte mai ales ca iti este destul de greu sa iti infranezi furia. Ca totul sa mearga struna trebuie sa fie la linie.

Amani tot ceea ce iti propui

Din prea mult control si din dorinta ca totul sa fie grozav vei amana tot ceea ce iti propui. Faci mereu greseli  care pot fi prevenite dupa care devii foarte critica cu tine. Intri intr-o bucla permanenta si repeti de fiecare data aceleasi greseli care ar putea fi prevenite. Ve deveni foarte critica cu tine si nu te vei mai putea concentra pe ceea ce merita cu adevarat.

Esti mereu pe graba

Nevoia de control va duce la o oboseala fizica si psihica si iti va fi foarte greu sa te relaxezi. Ai mereu o permanenta stare de incordare si ti se pare ca pierzi timpul cu persoana de langa tine. Lucrurile nu se misca mereu asa cum iti doresti si ai impresia ca partenerul tau te incetineste.

Nu te mai ocupi de tine

Nu te mai ocupin de tine asa cum ti-ain dori. Ceea ce iti facea bucurie acum ceva timp nu te mai pasioneaza. Ai tendinta sa te izolezi de prieteni si sa te focuseiz doar pe relatia de cuplu ca sa previi tragediile inchipuite. Vei vedea ca totul va deveni coplesitor la un moment dat.

Nu te mai bucuri

Esti atat de panicata si de vigilenta incat nu te mai poti bucura de momentele frumoase impreuna. Vei simti si o detasare in care pur si simplu simti ca ingheti emotional si ca nu mai simti tumultul acela negativ care te devasteaza pe interior.

Iei decizii e impuls

A lua decizii de impuls nu va face bine intr-o relatie. Te poti trezi verificand telefonul partenerului sa vezi daca mai discuta si cu alte femei sau sa ii pui intrebari capcana ca sa il prinzi cu minciuna.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *