4 criterii esentiale in alegerea unui tort de nunta

torturi de nunta

In alegerea tortului de nunta de la cofetarie sunt implicate mai multe criterii importante, astfel incat acesta sa fie potrivit cu exigentele mirilor si cu dorintele acestora. Chiar daca pare una dintre cele mai simple alegeri, in realitate, alegerea unui tort potrivit poate fi o misiune foarte complicata. Gustul, designul, pretul si greutatea sunt cele mai importante aspecte la care este recomandat ca fiecare persoana sa fie atenta.

Torturi pentru nunta sau botez de la cel mai bun furnizor

In momentul in care sunt alese torturi pentru nunta sau botez este foarte important sa fie ales un furnizor de incredere, in functie de ceea ce recomanda prietenii sau familia. Art Dessert recomanda de asemenea si selectarea furnizorului in functie de ceea ce recomanda persoanele de pe internet care lasa recenzii pentru diverse produse. Un tort bun nu va fi niciodata uitat, iar persoanele care au fost impresionate de anumite cofetarii cu siguranta isi vor aduce aminte si vor oferi recomandari.

Alegerea torului in functie de gust

Fie ca este vorba despre torturi sau prajituri, gustul este foarte important, iar cofetariile care se respecta invita clientul pentru degustarea mai multor tipuri de tort. Astfel, clientul are ocazia de a pune intrebari si de a vedea care sunt optiunile disponibile pentru design si compozitie. Ocazia este foarte buna pentru a descoperi portofoliul pe care il are furnizorul si pentru ca persoana in cauza sa inteleaga cat de mult poate customiza tortul dorit. Chiar daca cele mai multe cofetarii afirma ca pot sa realizeze orice tip de tort, in momentul in care clientul vizualizeaza alte torturi din portofoliu isi poate da seama daca exista potentialul de a reproduce tortul visat sau nu.

Alegerea designului

Designul este foarte important pentru torturile de nunta pentru ca este cel care face ca un tort sa se integreze in decor sau nu. Sunt persoane care prefera torturi care au un design foarte luxos, dar si persoane care isi doresc un tort cu un design amuzant. Conform Art Dessert, indiferent de preferinte, este important ca tortul sa fie incadrat in tema nuntii. Dupa ce a fost aleasa locatia, dupa ce au fost alese rochiile domnisoarelor de onoare, meniul si aranjamentele, se poate alege si designul tortului. Este bine ca tortul sa ramana in perfecta armonie cu restul nuntii si sa nu fie doar acel element care genereaza dezechilibru in tematica evenimentului.

Alegerea greutatii tortului

Pentru a finaliza comanda de tort este important sa fie cunoscut numarul de invitati, pentru ca si greutatea se afla in stransa legatura cu portiile care trebuie sa fie servite. De cele mai multe ori greutatea se va calcula alocand 150 de grame pentru un invitat. Daca este organizat un eveniment cu 100 de invitati, atunci tortul ar putea ajunge undeva la 15 kilograme, caz in care este recomandat de specialisti un tort care are 3 etaje. In final greutatea variaza si tinand cont de compozitie si de densitatea produsului, dar si de elementele decorative utilizate.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *