Semnele care iti indica ca nu mai esti indragostita de partenerul tau

Semnele care iti indica ca nu mai esti indragostita de partenerul tau

Sentimentele pe care le ai fata de partenerul tau pot diferi pe parcursul relatiei. Insa daca nu te simti implinita sau consideri ca aceasta relatie are anumite lipsuri este cazul sa iei atitudine si sa incepi sa te indepartezi. Semnele mentionate mai jos iti indica ca nu mai esti indragostita de partenerul tau. Fii atenta la ele deoarece te vor impiedica sa ramai intr-o relatie care nu te mai implineste.

Iti petreci mai putin timp alaturi de partenerul tau

Daca la inceputul relatiei iti doreai sa stai cat mai mult timp alaturi de partenerul tau acum nu mai vrei sa il vezi. In cazul in care nu mai faci eforturi pentru a sta impreuna si nu te mai intereseaza faptul ca petreceti putin timp impreuna este cazul sa te indepartezi. Intr-o relatie timpul petrecut impreuna este esential.

Nu te mai simti atrasa de partenerul tau

Atractia este cea care tine doua persoane aproape. Daca tu si partenerul tau nu mai faceti sex si nu va mai simtiti atrasi unul de celalalt este cazul sa pui punct acestei relatii. Intimitatea fizica este esentiala intr-o relatie bazata pe iubire. Fara intimitate fizica o relatie nu poate evolua si nu poate rezista in fata timpului.

Nu te mai gandesti la el atunci cand nu sunteti impreuna

Daca la inceputul relatiei te gandeai tot timpul la partenerul tau este normal ca pe masura ce timpul trece sa te gandesti tot mai putin la el. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa iti mai pese de el sau ca interesul trebuie sa dispara. Faptul ca nu il mai iei in calcul atunci cand iei decizii importante este destul de neplacut. In plus atunci cand planifici o vacanta sau o iesire trebuie sa tii cont si de parerea lui. Daca deja nu iti mai pasa de toate astea este clar ca nu il mai iubesti si ca ar trebui sa pui punct relatiei.

Ti-ai pierdut interesul fata de el

In momentul in care nu mai esti indragostita de partenerul tau iti pierzi motivatia si interesul fata de acesta si de problemele sale. Nu trebuie sa te complaci in aceasta stituatie, daca nu mai faci eforturi ca totul intre voi sa mearga atunci trebuie sa iti vezi de viata ta si sa pui punct relatiei.

Nu te face sa te simti speciala

Un barbat trebuie sa stie sa isi rasfete iubita ori de cate ori este necesar. Daca partenerul tau nu te face sa te simti speciala atunci este cazul sa iei atitudine. Chiar daca relatia voastra dureaza de ceva timp trebuie sa stiti cum sa va faceti fericiti si sa demonstrati ca va iubiti. Gesturile de trandrete sau dragalaseniile nu trebuie sa lipseasca.

A disparut respectul

Respectul este esential intr-o relatie. In momentul in care respectul fata de persoana de langa tine dispare va veti certa din orice. Daca nu va mai ascultati problemele si nu va mai pasa unul de celalalt este cazul sa te indepartezi. O relatie fara respect nu poate exista.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *