Nervi si frustrare

Nervi si frustrare

Imi dau seama cateodata ca gura mea mare nu ma ajuta de fiecare data, ca ambitia si incapatanarea mea nici atat, iar faptul ca la nervi nu gandesc de doua ori inainte sa spun sau sa fac ceva in asa fel incat ii jignesc pe cei de langa mine, iar ei reactioneaza asa cum stiu mai bine. Prin urmare, stim ca atunci cand suntem gelosi, nervosi, stresati, agitati sau oricare sentiment de acest gen, ar trebui sa ne tinem gura inchisa, si sa ne calmam sa ne rezolvam problemele, si totusi nu reusim de fiecare data sa actionam asa.

Totusi, stiu ca veti zice ca de cele mai multe ori nu ne putem controla si tot spunem ce ne vine fara sa gandim logic. Ne napadesc sentimente mai puternice decat noi, care parca ne invadeaza mintea si sufletul si ne fac sa ne dorim din tot sufletul sa le dam afara cat mai repede si cat mai multe dintre ele ca sa nu ne mai macine in interior.

Dar oare e benefic pentru noi de fiecare data cand facem asa ceva? Fiecare om e diferit in felul lui, e adevarat, si am cunoscut si persoane care la nervi nu reactioneaza nici violent si nici prostesc, ci dimpotriva, sunt extraordinar de calme si de calde. O fi din cauza ca sunt invatate cu asa ceva? Totusi de fiecare data cand caut raspuns la aceasta intrebare, nu gasesc….

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *