Trendul anului: bai cu baterii termostatate pentru confort, siguranta si economie!

Se intampla adesea ca zi de zi sa ne incepem programul inca de la primele ore de dimineata si sa ajungem acasa abia seara taziu. Stilul modern de viata este unul agitat si complicat, astfel incat niste simple baterii termostatate pot reduce din timpul petrecut dimineata la dus si spori confortul din timpul acestuia.

E normal sa ni se para ca lucrurile marunte nu au o asa de mare contributie asupra starii de bine, insa toate accesoriile functionale au de fapt un rol major in cat de confortabili suntem si cat de bine ne desfasuram in propriile case. Concentrandu-ne preponderent pe activitatile si obiectele mari, adesea uitam cate beneficii ne pot aduce miciile accesorii din viata de zi cu zi, asa cum este si o baterie de baie dotata cu un termostat.

Bateriile termostatate

O baterie termostatata este in ziua de astazi considerata un element obligatoriu pentru a transforma baia dintr-una simpla in una de top. Acestea asigura dusuri mai confortabile si mai economice ca oricand, ajuntandu-ne sa ne relaxam total si prevenind apa foarte rece sau foarte fierbinte sa ne provoace neplaceri.

Ce este mai exact o baterie termostatata?

O baterie de acest tip este una care dispune de un termostat responsabil de a mentine apa la aceeasi temperatura pe toate durata utilizarii sale. O baterie cu termostat ne protejeaza in fata schimbarilor bruste de temperatura care se petrec adesea in cazul bateriilor obisnuite.

Daca spre exemplu cineva foloseste apa in bucatarie, temperatura apei din timpul dusului va fi mentinuta la un nivel constant, lucru foarte avantajos pentru cei ce duc lipsa de timp si vor sa fie eficienti in toate activitatile intreprinse.

Cum functioneaza?

Un termostat practic amesteca eficienta apa fierbinte cu cea rece pana cand aceasta atinge temperatura prestabilita. La orice fel de schimbare de temperatura, termostatul reactioneaza rapid si o readuce la cea setata, fara a trebui sa actionam manual asupra bateriei.

Bateriile termostatate ne ofera confort, rapiditate, siguranta si ne ajuta sa economisim bani!

Mare parte din pierderile inutile de apa se intampla la dus, in zecile de secunde si uneori chiar minutele intregi in care stam sa reglam apa pentru a o aduce la o temperatura potrivita. Cu o baterie termostatata, apa este adusa la temperatura dorita aproape instant, ajutandu-ne sa economisim bani si sa scapam de nervii de dimineata cand vedem ca apa este ori prea rece, ori prea calda.

Aceste baterii termostatate ne lasa loc de relaxare totala, fiindu-ne foarte usor sa ne destindem asa cum trebuie cand facem dus. Chiar daca oprim apa in timpul dusului, la repornirea acesteia temperatura va fi aceeasi!

Bineinteles, performanta cea mai inalta este atinsa de bateriile de calitate, acestea oferind un nivel de rezistenta si eficienta in care putem cu adevarat sa avem incredere. Aceste baterii se gasesc in magazinele specializate, acolo unde produsele oferite apartin unor marci specializate.

De unde sa le alegem?

Magazinul Baterii-Lux este locul ideal daca v-ati convins de beneficiile unei baterii termostatate si doriti sa faceti o astfel de achizitie. Atat bateriile, cat si celelalte echipamente sanitare comercializate de Baterii-Lux, apartin marcii GROHE, care a testat indelung toate produsele puse pe piata, oferind un nivel de calitate greu de gasit altundeva.

Dusurile ar trebui sa fie unul dintre cele mai placute si relaxante momente din zi, iar Baterii Lux vrea sa se asigure ca va fi asa de fiecare data, oferind o gama de echipamente sanitare care ridica baile la un totul si cu totul alt nivel.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *