Scurt ghid pentru utilizarea in siguranta a semineelor

Scurt ghid pentru utilizarea in siguranta a semineelor
Rate this post

Cand vine vorba de siguranta, alaturi de sanatate, e cel mai de pret dar. Siguranta zilei de maine, siguranta sanatatii si a bunasatarii, sunt sentimente unice, placute, care trebuie obtinute in permanenta. Din pacate, lumea e din ce in ce mai violenta si mai toxica, astfel ca zilnic suntem expusi unor factori patogeni puternici (si care evolueaza continuu, rezistand tot mai des la tratamente), precum si celorlalti factori care ne pot perliclita viata.

Ce se poate face?

Ei bine, primele masuri de sporire a securitatii pot incepe cu instalarea unor sisteme de securitate in domiciliile proprii, precum si a unor alarme pentru incendii. De asemenea, igiena si alimentatia sanatoasa trebuie sa fie pe ordinea de zi a fiecarui om, iar toate mecanismele periculoase din casa trebuie fi folosite doar atunci cand este cazul sau doar in deplina siguranta.

Statisticile spun ca cele mai multe cazuri de oameni care ajung la urgente nu ajung din cauza incidentelor petrecute pe strazi, in spatii publice, ci din cauza unor accidente domestice: copiii ajung sa inghita lucruri sau substante toxice, oamenii se intoxica cu monoxid de carbon din cauza ca nu-si verifica instalatiile de incalzire, altii cad de pe scari si se lovesc, iar exemplele ar putea continua la infinit. Apropo de functionarea defectuoasa a instalatiilor de incalzire, stiati ca o simpla verificare in fiecare iarna va poate salva viata? In fiecare an, aproape 8000 de oameni mor din cauza intoxicatiei cu monoxid de carbon si peste 20000 ajung in stare grava la spital.

Ei bine, acest lucru trebuie sa ajunga la final.

  • Daca va incalziti cu gaz, verificati instalatiile lunar.
  • Daca aveti soba, curatati-o in fiecare an, de preferinta inaintea venirii sezonului rece.
  • Daca aveti semineu, ei bine, atunci ar trebui sa respectati urmatoarele sfaturi:

1) In conditiile in care verificati semineul doar pe timp de iarna, verificati-l inca de la mijlocul lui octombrie. S-ar putea ca canalul de aerisire sa nu fie infundat la fel de bine cum s-ar putea sa fie infundat.

2) Curatati semineul in cazul in care acesta este infundat. Puteti face asta de unii singuri in cazul in care stiti cum, insa de asemenea, puteti cere ajutorul unor oameni special instruiti. Acestia, de regula, fac o treaba mai buna si ofera garantie, lucru care face in mod automat ca sumele de bani cerute sa merite din plin.

3) Asigurati-va ca folositi numai lemn de calitate, de preferinta uscat. De regula, lemnul trebuie crapat, taiat si lasat la uscat timp de cateva luni inainte de a putea fi folosit, astfel ca aceasta operatiune trebuie sa inceapa din primavara-vara;

4) Asigurati-va ca aveti un spatiu de siguranta, astfel incat in eventualitatea in care sar carbuni, acestia sa nu aiba cum sa aterizeze in spatii in care pot provoca incendii sau alte pagube materiale.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *