Cele mai frumoase lenjerii de pat 3D

Lenjerie Agatha (Bumbac Satinat 3D)

Tehnologia de fabricatie a lenjeriei de pat 3D a aparut relativ recent, dar a castigat deja increderea consumatorilor. Primii cumparatori ai lenjeriei 3D se incadreaza in categoria iubitorilor de inovatie si a celor ce vor sa incerce experiente noi.

Multi oameni cred ca pentru a crea un astfel de efect 3D, trebuie sa fie aplicat pe suprafata materialului un film special sau ceva care reduce din calitatea utila a materialului. Acest lucru nu este adevarat, deoarece exista o metoda speciala de imprimare denumita fotoprint. Combinatia potrivita de nuante si culori ofera un sentiment de prezenta. Pentru ca lenjeria de pat 3D sau cuvertura de pat 3D sa fie durabila si sa ramana ca si cum ar fi naturala, este necesar ca materialul sa fie pictat si absorbit adanc in fibre.

Lenjerie Flowers (Bumbac Satinat 3D)

Productia utilizeaza coloranti de inalta calitate care nu sunt nocivi pentru oameni. Aceasta reprezinta una dintre componentele succesului. O alta caracteristica speciala este materialul dens de inalta calitate, care permite transmiterea frumusetii conceputa de autor.

Aproape toata lumea isi doreste sa mearga in vacante si sa se bucure de placerile vietii si de natura, insa nu toata lumea are aceasta oportunitate. Lenjeria de pat 3D talis.ro sau 5D iti permite sa atingi aceste culmi. Te poti lafai intr-un pat de flori, aproape simtind mirosul lor sau poti cumpara lenjerii de pat cu imagini atractive ale Turnului Eiffel sau cu zgarie nori din New York. Aceste materiale textile pot servi drept motivatie si primul pas spre o calatorie de vacanta sau pot reprezenta o amintire de moment placut in interiorul propriei case.

Materialul ideal pentru producerea efectului 3D, este satinul, insa poate fi folosit si poplinul sau bumbacul. Satinul de lux este fabricat din bumbac egiptean si este denumit bumbac satinat, fiind cel mai potrivit pentru realizarea lenjeriei de pat 3D. Fibrele sale sunt subtiri si lungi si creeaza un efect excelent.

Lenjerie Agatha (Bumbac Satinat 3D)

Spre exemplu lenjeria de pat Agatha din (bumbac satinat 3D) este moale si neteda la atingere, permitand dezvaluirea unui desen inspirat din natura, modelul fiind floral. Din cauza diametrului mic al fibrelor, lenjeria de pat 3D seamana cu stralucirea de matase, fiind moale, blanda si invaluitoare.

Bumbacul satinat este similar cu matasea naturala si este bine cunoscut pentru calitatile sale antibacteriene si antialergice. Drept urmare, lenjeria de pat 3D Agatha are un aspect estetic deosebit, linistitor, terapeutic si de ce nu cu proprietati de vindecare.

Lenjerie Caila (Bumbac Satinat 3D)

Un alt model, este lenjeria de pat Calia (bumbac satinat 3D) in care este folosita tot tema florala, ce da un efect cald chiar si pe timpul iernii, putand reveni la starea de spirit de vacanta si hranind cu energie pozitiva umana. Daca esti atacat de pesimism, atunci lasa florile sa te readuca la viata si sa-ti permita sa te relaxeze pentru a adormi cu usurinta.

Lenjerii de pat 3D Relax Pucioasa

Relax Pucioasa ofera lenjeriile de pat 3D sau 5D care cuceresc inimile clientilor. Varietatea culorilor iti permit sa alegi o optiune pentru gustul si interiorul dormitorului. Cu aceste lenjerii, visele sunt apropiate de realitate.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *