Tigara electronica, avantaje si dezavantaje

tigara electronica

Cu privire la avantajele si dezavantajele pe care le ofera tigara electronica, se poate argumenta la nesfarsit. Tigara electronica nu este cu siguranta un complex de vitamine, dar in acelasi timp nici tigara traditionala, cu tutun natural nu se poate numi. Acest lucru te asigura ca tigara electronica are mai mult plusuri decat minusuri.

Deci, sa vedem daca tigara electronica este daunatoare?

Inventia in sine, nu provoaca niciun rau, iar compozitia lichidului nu produce efecte adverse. Iar daca unii isi dau cu parerea in aceasta privinta, o fac in necunostinta de cauza sau pentru ca au inteles gresit proprietatile anumitor componente.

Lichidul este realizat din patru – cinci componente. Nicotina uneori este prezenta alteori nu, in functie de preferintele utilizatorului. Proprietatile fiecarei substante sunt bine cunoscute, spre deosebire de cele care sunt prezente in tigarile traditionale de tutun.

Propilen glycol, continut de lichidul tigarii electronice, este utilizat pe scara larga in industria alimentara. Astfel, aburul care este produs de fumator, nu este absolut deloc nociv si prezinta siguranta, deoarece nu contine substante cancerigene cunoscute sau gudron daunator. Nicotina este complet absorbita de fumator atunci cand trage fumul, iar reziduul inhalat se disipa rapid impreuna cu aburul, avand o concentratie mica.

In Noua Zeelanda a fost executat un studio de catre oamenii de stiinta, pentru a vedea cu exactitate daca tigara electronica este daunatoare sau nu. Drept urmare, oamenii de stiinta au putut constatat ca aburul nu este o cauza a cancerului, deoarece nu contine agenti cancerigeni. Dupa cum se stie, fumul de tigara traditionala contine aproximativ 4000 de substante nocive, inclusiv pe cele care cauzeaza cancer.

Din acest motiv, fumatorilor chiar le este recomandat a trece sa fumeze tigara electronica. Prin urmare, riscul de a muri din cauza tigarii electronice, pur si simplu nu exista. Tigara electronica este daunatoare, doar atunci cand prezinta nicotina in cantitate mare, deoarece acest stimulant cauzeaza boli de inima. Dar lichidul cu o cantitate mica de nicotina sau fara nu prezinta niciun risc.

Ce convingeri ar putea avea un fumator de tigara traditionala sa se converteasca la tigara electronica?

Daca un fumator doreste sa treaca la tigara electronica atunci, ar putea sa fie convins de urmatoarele beneficii:

  • Mirosul de tigara va fi inexistent.
  • Nu va mai avea degetele si dintii ingalbeniti de tutunul traditional.
  • Dispar dificultatile de respiratie.
  • Dispare tusea celor care sufera de “tusea fumatorului”.
  • Tenul isi recapata supletea si culoarea naturala.
  • Sangerarile gingivale dispar.
  • Mancarea va redeveni gustoasa.

Tu ce tigara electronica folosesti?

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *