Biciclete fancy pentru domnisoare

Fetele de la SkirtBike, te invita pe 2 iunie, alaturi de Andreea Raicu si Dana Rogoz sa descoperi cel mai puternic accesoriu al unei femei mereu in miscare. Barbatii abordati au fost de acord: bicicleta te face mai sexy decat o rochie noua!

Anul acesta marsul fetelor pe 2 roti are loc in 11 orase, inclusiv Bucuresti.

In cazul in care nu ai inca o bicicleta, avem un sfat de baza: nu te orienta spre bicicletele prea ieftine (o bicicleta de oras pe care te poti baza porneste in general de la 800 de RON)  si nu iti achizitiona una decat din magazinele specializate unde poti merge periodic la o revizie. Daca bugetul este limitat, incearca sa mai obtii un ajutor de la parinti sau sa iti cumperi in rate fara dobande de la magazine precum biciclop.

O bicicleta buna necesita intretinere minima si nu iti aduce batai de cap, iar in schimb te poate transforma intr-o amazoana urbana sau o printesa visatoare.  Iata cateva biciclete care ne-au facut cu ochiul:

1. Bicicleta Gazelle Miss Grace T3 ( uite ce frumusete! )

Bicicleta Gazelle Miss Grace T3 Gazelle este singura marca de biciclete ce detine titlul de “Royal Brand” conferit de printesa Margriet a Olandei. De altfel, toti membrii Casei Regale se dau pe biciclete sub aceasta marca de top.

Cadrul este din aluminiu si are o garantie de 10 ani, vitezele, franele si dinamul sunt  in butuc pentru ca tu sa nu trebuiasca sa faci frecvent drumuri la revizie, iar aparatorile de janta, spite si lant iti asigura un drum fara sa iti agati fusta ori pantalonii sau sa te stropesti cu noroi.

2. Bicicleta Gazelle Basic

Rotile de 28” sunt indicate femeilor inalte si au avantajul ca necesita mai  putin efort la pedalare. Bicicleta arata extrem de elegant si ofera o stabilitate nemaintalnita la o bicicleta. Te vei simti purtata ca de un armasar cu sange nobil.

3. Bicicleta Gazelle Esprit

Cu alura sportiva, dotata cu tot ce-ti trebuie in oras, Gazelle Esprit etaleaza un spirit tanar, mereu in miscare.

4. Gazelle Esprit Urban single speed

Cu led solar care se incarca la lumina soarelui. Descopera atractia unui cadru de aluminiu neacoperit de vopsea.

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *