5 zodii cele mai realiste

5 zodii cele mai realiste

Oricat de mult ne dorim sa fim realisti mai exista situatii in care ne lasam purtati de val sau ne dorim sa visam cu ochii deschisi. Nu este nimic rau in asta insa sunt cateva zodii care isi pastreaza mereu calmul si care sunt ancorate in realitate si nu actioneaza niciodata in mod impulsiv. In acest articol vei descoperi care sunt cele 5 zodii cele mai realiste.

   Iata care sunt aceste zodii

Rac

Nativii Rac sunt de fiecare data sinceri  si nu vor incerca niciodata sa para ceea ce nu sunt. Acestia sunt autentici  si arata asta ori de cate ori ies in public. Se bucura cu adevarat de succesul celor din jurul lui si nu devine niciodata gelos. Nu se supara nici in momentul in care el nu isi indeplineste un obiectiv. Are foarte mare incredere in fortele lui si crede ca toata lumea are dreptul la sanse egale.

Pesti

Pestii sunt foarte intuitivi si reusesc sa te surprinda atunci cand te astepti mai putin. Ideile lor despre viata sunt foarte bine ancorate in prezent si au capacitatea de a vedea in perspectiva deoarece sunt foarte atenti la detalii. Acestia sunt plini de compasiune si isi ajuta de fiecare data aproapele fara sa astepte la prea multe din partea acestuia in schimb.

Taur

Nativii Taur sunt bine organizati si sunt foarte disciplinati. Sunt foarte putine ocazii in care acestia sunt distrasi de alte lucruri din jur. Nu acorda atentie niciodata  zvonurilor si barfelor si prefera sa se bazeze pe surse sigure si pe fapte. Au foarte mare incredere in ei si stiu ca vor reusi tot ce isi propun. In plus nimeni si nimic nu o sa le schimbe valorile in care cred si vor reusi sa se faca remarcati pentru onestitatea de care dau dovada in orice situatie. In plus sunt intotdeauna corecti si poti veni la ei oricand iti doresti sa ai parte de un sfat.

Fecioara

Fecioarele sunt mereu atente la actiunile lor si se gandesc de doua ori inainte de a vorbi. Acestea nu vor niciodata sa raneasca pe cineva cu vorbele lor si vor sa aiba prietenii si legaturi frumoase. In plus nu le place sa aiba discutii in contradictoriu si au de fiecare data idei bazate pe fapte reale mai ales atunci cand stiu ca au dreptate. Uneori pot deveni destul de critice la adresa anumitor persoane dar asta pentru ca au un simt al dreptatii mult prea dezvoltat.

Capricorn

Nativii Capricorn sunt mereu calculati, responsabili, rabdatori si privesc de fiecare data o situatie in ansamblu. Acestia nu ii judeca pe ceilalti si dau sfaturi foarte bune. Oricand ai nevoie de ajutor poti apela la acestia deoarece iti vor fi alaturi.  Sunt foarte ambitiosi si vor reusi de fiecare data sa isi duca toate planurile la bun sfarsit. In plus sunt recunoscatori pentru tot ceea ce au si vei vedea cat de mult acestia te vor ajuta sa iei cele mai bune decizii.

Daca ai un prieten sau o prietena care se numara printre nativii mentionati mai sus atunci te poti considera norocoasa.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *