Weekend rural

Weekend rural

Intamplarea a facut ca in weekendul care tocmai a trecut sa ma aflu intr-un loc in care nu am crezut ca voi ajunge vreodata. Dat fiind faptul ca stau la camin si colegele mele de camera nu sunt din acelasi oras ca mine, una dintre fete mi-a oferit posibilitatea sa ma duc la ea si sa imi petrec weekendul acolo ca sa nu ma plictisesc stand singura la camin. So…zis si facut! Ne-am urcat in autocar si am ajuns la destinatie.

Mentionez faptul ca am ajuns la tara.(pardon….sat european dupa cum imi zicea colega mea ironic si dupa cum scria si la intrare, sub placuta cu numele localitatii). Am zis ca nu poate sa fie asa de rau! Ne-am schimbat si am hotarat sa mergem ‚,pi centru’’ adica la barul din centrul satului. Odata ajunsa acolo, imi comand o apa plata si o cafea si platesc pe loc(ca asa era politica barului). Totusi, raman uimita cand mi se cer 4 lei pentru ce am luat(eu fiind obisnuita cu preturile astronomice practicare in mediul urban).

Ma pun la masa, si bineinteles faptul ca eram fata nou venita in sat si mai eram si de la oras i-au facut pe multi dintre cei aflati acolo sa isi doreasca sa fie bagati in seama, asa ca veneau pe rand si isi incercau norocul insa erau expediati mai repede decat se asteptau. Poate tocmai de aceea am si lasat impresia ca sunt infumurata si plina de sine. A doua seara, colega mea este invitata la un chef si implicit si eu, caci eram cu ea, si nu mergea fara mine. Asa ca de voie, de nevoie, a trebuit sa merg la chef. Mi-am gasit pana la urma o persoana desteapta si fara pretentii, si m-am pus la palavrageala. Totul bine si frumos, pana cand frigul mi-a invadat tot corpul, vinul nu mai avea nici un efect, aproape toti se imbatasera si cadeau ca secerati pe rand, iar cei care inca mai erau in picioare s-au luat la bataie.

Eu, nesuportand prostia in forme severe, am decis sa plec, si am chemat un taxi. Bineinteles ca nimic nu era favorabil pentru mine, asa ca si taxi-ul mi-a tras teapa si am asteptat dupa el aproximativ o ora. Intr-un final am ajuns foarte obosita la colega mea, si am reflectat asupra celor intamplate. Totusi a fost o experienta care mi-a deschis ochii in privinta multor lucruri. Cineva imi zicea ca prefera sa fie taran de la tara decat taran de la oras. Poate ca avea dreptate in privinta acestui lucru. Nu stiu insa de ce am impresia ca mediul rural incepe sa se dezvolte cu o rapiditate absoluta si in curand nu il vom mai putea deosebi de cel urban. Daca va vine sa credeti, in acea localitate, era firma de taxiuri special pentru oamenii din sat. Eu am ramas tampa…. Oricum ar fi, atat mediul urban cat si cel rural au lispurile si oamenii lor de toate felurile…..

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *