KidsWatch S2, siguranta pentru copilul tau

KidsWatch S2 ceas
KidsWatch S2, siguranta pentru copilul tau
5 (100%) 6 votes

Sub deviza „Ceas. Telefon. Și mai mult de atât.” KidsWatch S2 este un smart watch care nu trebuie sa lipseasca de la mana oricarui copilas.

Deşi la prima vedere KidsWatch S2 pare un ceas simplu pentru copii, acesta a fost dezvoltat pentru a ajuta părinţii să ţină evidenţa copiilor la distanta.
ceas inteligent kidswatch_s2
Acest lucru este foarte important pentru un parinte, deoarece în sfarsit a fost creata o metoda de a verifica locatia in care se afla copilul la joaca, la prieteni, în momentul cand merge în vizita la parintii prietenilor sai, sau pentru momentele nefericite, cand acesta poate disparea.

In felul acesta vei oferi copilului tau mai multa libertate, iar tu vei avea mai putine griji, stiindu-l în siguranta. KidsWatch S2 cu caracteristici complete, este un ceas de mana cu functii inteligente, destinat copiilor. Acestia pot juca jocuri direct de pe ceasul lor sau sincronizat la smarphone, dar si momentul cand parintii ii cheama la masa, doar privind textul care apare afisat pe ecranul ceasului.

Se pot seta chiar agende cu liste de rezolvat.

Deci, ce este KidsWatch S2?

Acesta reprezinta in primul rand un localizator inteligent dar si un telefon pentru copiii sub 10 ani.
Este de fapt un smartwatch care ofera toate caracteristicile unui Apple Watch dar cu robustetea unei jucarii pentru copii.

Se pot trimite si se pot primi apeluri vocale pentru pana la 3contacte prestabilite, si se pot trimite mesaje text cu continut unic pentru toti dintr-o singura butonare, prin intermediul aplicatiei Vonino Family Tracker.

Detine un set cu cele mai bune caracteristici GPS, GSM, Wi-Fi, permitand parintilor sa urmareasca copilul atat in interiorul casei cat si in exteriorul ei.

Compatibil cu dispozitivele iPhone si Android, KidsWatch S2 are o caracteristica inteligenta de urgenta ce permite copilului tau sa apese un buton rosu ce se afla pe partea laterala a ceasului, pentru a apela titularul de cont principal, mama sau tata.

In cazul in care acest apel esueaza, atunci va cauta si va trece prin contactele de urgenta pana cand cineva ca raspunde. Prin apasarea butonului rosu, imediat sunt activate caracteristicile de urmarire, permitand parintilor sa stie exact daca copilul lor are nevoie urgenta de ei.

Ce este zona de siguranta?

De asemenea se poate seta zona sigura prin GPS, pentru a sti exact daca copilul s-a abatut de la zona de siguranta. In cazul acesta vei primi un semnal de alerta.

De unde putem cumpara KidsWatch S2?

Spre magazin – Vezi pret actualizat

Cadoul ideal pentru copilul tau!

In general acest KidsWatch S2 este fantastic pentru parinti, in materie de siguranta copilului, dar poate reprezenta cadoul special de ziua copilului, sau pur si simplu ca o rasplata a unui fapt special. In consecinta, acesta este un SmartWatch impermeabil, rezistent la socuri, cu GPS precis si functii de text si de voce. In plus acesta inregistreaza din 10 in 10 minute, locatiile in care copilul se deplaseaza, iar in cazul disparitiei acestuia, se poate vedea istoricul inregistrarilor si astfel vei sti cu exactitate locurile in care a fost. Pentru siguranta copilului tau, cumpara-i acest ceas inteligent, si ofera-il in dar.

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *